Πάτρα: Το ντοκουμέντο της Νορκεταμίνης που «καίει» την Πισπιρίγκου

Ελλάδα
Πάτρα: Το ντοκουμέντο της Νορκεταμίνης που «καίει» την Πισπιρίγκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγγραφο - ντοκουμέντο από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας που παραδόθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών - Το σημαντικό αυτό εύρημα «τινάζει στον αέρα» την υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται ένα σημαντικό έγγραφο - ντοκουμέντο, που δείχνει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, την ίδια ώρα το εύρημα αυτό «τινάζει στον αέρα» την υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου και του αφηγήματος της ότι κάποιοι άλλοι χορήγησαν την κεταμίνη στην άτυχη Τζωρτζίνα, μπορεί οι γιατροί κατά λάθος.

Ειδικότερα, ένα σημαντικό ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ιστότοπος eREPORTAZ που είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας που παραδόθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Μέχρι σήμερα όλοι είχαν επικεντρωθεί μόνον πάνω στην ποσότητας της κεταμίνης που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα όπως από το έγγραφο που παρουσιάζουμε σήμερα και είναι από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τα πράγματα αλλάζουν.

Σε αυτό το έγγραφο εμφανίζεται και η ύπαρξη στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν της ουσίας norketamine που είναι μεταβολίτης της κεταμίνης.

Η μεγάλη σημασία της ύπαρξης της norketamine έγκειται στο γεγονός ότι αυτό σημαίνει ότι η κεταμίνη που είχε λάβει το άτυχο κορίτσι είχε μεταβολιστεί στον οργανισμό. Με λίγα λόγια η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν η Τζωρτζίνα φύγει από τη ζωή. Διαφορετικά δεν θα εμφανιζόταν η norketamine.

Δείτε εδώ το έγγραφο ντοκουμέντο που παρουσιάζουμε:

Το σημαντικό αυτό εύρημα πλέον δεν επιτρέπει να υπάρχουν αμφιβολίες για το ποιος χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα. Μάλιστα υπενθυμίζουμε ότι στην το άτυχο και ταλαιπωρημένο κοριτσάκι είχε χορηγηθεί ροκουρόνιο από τους γιατρούς για να το σώσουν κατά την τελευταία κρίση που είχε, το οποίο όμως όπως φαίνεται ΔΕΝ αναγράφεται στην ανωτέρω έκθεση του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τον απλούστατο λόγο ότι όταν της χορηγήθηκε ήταν ήδη νεκρή η Τζωρτζίνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News