Γρηγόρης Λέων: Η εξιχνίαση του θανάτου των παιδιών γίνεται επειδή είναι λαλίστατοι οι γονείς

Ελλάδα
Γρηγόρης Λέων: Η εξιχνίαση του θανάτου των παιδιών γίνεται επειδή είναι λαλίστατοι οι γονείς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όταν έχουμε δύο ανθρώπους που είναι σε ένα σπίτι με ένα βρέφος και σε συνεντεύξεις τους περιγράφουν τι ώρα ξύπνησε και όσα έγιναν και στο σπίτι δεν υπήρχε κάποιος άλλος και έχουμε έγκλημα, τότε ο ένας από τους δύο είναι ο δράστης», ανέφερε ο κ. Λέων

Στις ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Απριλίου, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Όπως τόνισε ο κ. Λέων «όλα τα ευρήματα στον εγκέφαλο και στους πνεύμονες, είναι ο ορισμός του ασφυκτικού θανάτου. Είναι ότι βλέπουμε στα βιβλία ιατροδικαστικής».

Μάλιστα όπως τόνισε «ειδικά στην Ίριδα, είναι δεδομένο πως μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο και επομένως για εγκληματική ενέργεια».

//--> //-->

Ο ιατροδικαστής ανέφερε επίσης πως η υπόθεση στην Πάτρα αποτελεί μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς η εξιχνίαση του θανάτου των παιδιών γίνεται επειδή είναι λαλίστατοι οι γονείς.

//--> //-->

«Όταν έχουμε δύο ανθρώπους που είναι σε ένα σπίτι με ένα βρέφος και σε συνεντεύξεις τους περιγράφουν τι ώρα ξύπνησε και όσα έγιναν και στο σπίτι δεν υπήρχε κάποιος άλλος και έχουμε έγκλημα, τότε ο ένας από τους δύο είναι ο δράστης. Μάλιστα, από τον τρόπο που περιγράφουν τα γεγονότα, «δείχνουν» και ποιος είναι ο δράστης, αλλά αυτό δεν είναι δική μας δουλειά να το πούμε», κατέληξε ο κ. Λέων.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News