Πάτρα: Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει ήδη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ελλάδα
Πάτρα: Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει ήδη η Ρούλα Πισπιρίγκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διάλογος με την ανακρίτρια κατά την διάρκειας της απολογίας

Αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσει άμεσα η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα Τετάρτη 6 Απρίλιου η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Το αίτημα κατατίθεται στηριζόμενο και σε όσα ειπώθηκαν στην ανάκριση, σύμφωνα με τους δύο συνηγόρους υπεράσπισης της κατηγορούμενης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το αίτημα θα βασίζεται στα στοιχεία που δόθηκαν και στο απολογητικό υπόμνημα που κατατέθηκε στην 18η ανακρίτρια, στην ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας και στο ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τους ισχυρισμούς της απουσίαζε εκείνες τις ώρες από το δωμάτιο.

//--> //-->

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στο τέλος της πολύωρης διαδικασίας η ανακρίτρια ρώτησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν σε αφήσω ελεύθερη θα τους δεχθείς τους όρους»; Η Πισπιρίγκου απάντησε θετικά, όμως η τελική απόφαση ήταν διαφορετική. Κι έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η απολογία της 33χρονης στην ανακρίτρια

Απολογητικό υπόμνημα με τις θέσεις της παρέδωσε στην 18η ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Χρήστο Ζαρδα και Όθωνα Παπαδόπουλο.

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας φέρεται να αρνείται την κατηγορία, επικαλούμενη ως κύριο επιχείρημα της την πιθανότητα ιατρικού λάθους στο καταληκτικό επεισόδιο του παιδιού της. Η 33χρονη -σύμφωνα με πληροφορίες- αναφέρει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι, αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Κατά την κατηγορούμενη, αν το παιδί είχε δεχθεί ποσότητα κεταμινης θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί. Έτσι, σύμφωνα με τον βασικό ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιριγκου, προκύπτει ξεκάθαρα πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό, αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News