Πάτρα: Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Ελλάδα
Πάτρα: Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ούτε για το θάνατο της Ευγενίας», ανέφερε ο πρώτος ξάδελφος της 69χρονης

Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, Ευγενίας Κούτρα, εξετάζει η Εισαγγελία Πατρών.

Η 69χρονη γυναίκα, η οποία τους είχε παραχωρήσει το σπίτι της, φέρεται μετά το θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας, να φοβόταν μην της κάνουν κακό. Ο θάνατος της είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

«Είμαστε δέκα άτομα στο χωριό, πρώτα της ξαδέλφια. Είναι ψέμα ότι δεν υπάρχουν συγγενείς ή κληρονόμοι. Ήταν μοναχικός άνθρωπος η Ευγενία. Ο πατέρας την ήταν αξιωματικός στην Πάτρα. Την συνάντησα μετά από πολλά χρόνια, δεν είχαμε επαφές», λέει στο Star ο πρώτος ξάδελφος της, Κωνσταντίνος Κούτρας, κάτοικος Γιαννόπουλων Βάλτου. Ο κ. Κούτρας υποστηρίζει πως κανείς δεν γνώρισε για τον θάνατό της.

//--> //-->

Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν εύπορη, κάτοχος ακινήτων, όπως και τραπεζικού λογαριασμού ύψους περίπου 300.000 ευρώ. Λίγους μήνες, ωστόσο, πριν από τον θάνατό της, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πελοπόννησος», φαίνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, ως πληρεξούσιός της, είχε προβεί για λογαριασμό της σε μια αγοραπωλησία ακινήτου, ύψους 250.000 ευρώ.

//--> //-->

Χρ. Ρουγκάλας: Πιστεύω ότι ο Μάνος και η Ρούλα εμπλέκονται με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Πιστεύω ότι ο Μάνος και η Ρούλα εμπλέκονται με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, ανέφέρε στη «Super Katerina» ο Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. ε.α., Χρήστος Ρουγκάλας.

//--> //-->

Νέα διάσταση στο θρίλερ με την σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα»

«Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ούτε για το θάνατο της Ευγενίας. Δεν γνωρίζαμε τίποτα. Ότι έχουμε πληροφορηθεί το έχουμε μάθει από τα κανάλια», δήλωσε ο πρώτος ξάδελφος της 69χρονης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΤ.

«Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα τα οποία θα βγούνε. Είμαστε πάρα πολλά ξαδέλφια. Θα μαζευτούμε για να κάνουμε μία συνεννόηση για να δούμε πώς θα κινηθούμε», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κούτρας.

«Δεν είχε με κανένα συγγενή επαφή. Ήταν μοναχικό άτομο», σχολίασε για την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια της οικίας όπου διέμενε το ζευγάρι από την Πάτρα.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News