Fuel.gr: Δωρεάν εφαρμογή για να μάθετε ποιο πρατήριο έχει φθηνότερο καύσιμο

Οικονομία
Fuel.gr: Δωρεάν εφαρμογή για να μάθετε ποιο πρατήριο έχει φθηνότερο καύσιμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φώτης Κόκκορας Επίκουρος Καθηγητής Τρήματος Ψηφιακών Συστημάτων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας δημιούργησε μια εφαρμογή, η οποία είναι δωρεάν και δείχνει που και πως θα βρείτε φθηνότερα βενζίνη και πετρέλαιο

Στο τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εντόπισαν μια εφαρμογή με το όνομα fuel.gr η οποία δείχνει τις τιμές των καυσίμων στα πρατήρια που είναι κοντά στον χρήστη του smartphone που έχει κατεβάσει την εφαρμογή. Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή και αφορά ολόκληρη την Ελλάδα.

« Ακόμα και για κάποιον που έχει μια εικόνα των πρατηρίων της περιοχής του, η εφαρμογή τον βοηθάει για να πάει εκεί που τον συμφέρει» επισημαίνει ο Φώτης Κόκκορας, ο οποίος είναι δημιουργός της εφαρμογής και Επίκουρος Καθηγητής Τρήματος Ψηφιακών Συστημάτων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο open tv.

//--> //--> «Είναι δωρεάν η εφαρμογή. Δίνει αρκετές πληροφορίες και περισσότερες από το site του παρατηρητηρίου καυσίμων. Η εφαρμογή τροφοδοτείται από τα δεδομένα του Παρατηρητηρίου Τιμών κάθε δεκαπέντε λεπτά.» προσθέτει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News