Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη

Ελλάδα
Επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Α. Γεωργιάδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όσοι νομίζουν ότι θα με κάμψουν με τέτοιες μεθόδους κάνουν μεγάλο λάθος», αναφέρει ο υπουργός

Στόχος επίθεσης έπεσε το πολιτικό γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη επί της οδού Ακαδημίας, καθώς άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην είσοδό του στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας.

Την επίθεση σχολίασε ο υπουργός με ανάρτησή του στο twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς πάλι, για 20η ίσως φορά γίνομαι στόχος εμπρηστικής τρομοκρατικής επίθεσης. Όσοι νομίζουν ότι θα με κάμψουν με τέτοιες μεθόδους κάνουν μεγάλο λάθος. Η Δημοκρατία μας είναι περισσότερο ισχυρή από αυτούς. Συνεχίζουμε δυνατά».

Γ. Οικονόμου για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Α. Γεωργιάδη: Οι τραμπούκοι ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν

«Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνι Γεωργιάδη και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις επιθέσεις σε βάρος στελεχών της Κυβέρνησης ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν».

Καταδικάζει την επίθεση στο γραφείο του Αδ. Γεωργιάδη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Καταδικάζει την επίθεση στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης 'Αδωνη Γεωργιάδη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη. Τέτοιες πρακτικές δεν μπορούν να είναι ανεκτές στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής πολιτείας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News