Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Με αγωγή απαντάει στη δικαστική απόφαση για τον Νίκο Κουρή (βίντεο)

Κρήτη
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Με αγωγή απαντάει στη δικαστική απόφαση για τον Νίκο Κουρή (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τί αναφέρει ο Νίκος Κουρής-Θεοδωράκης και ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη

Ο Νίκος Κουρής-Θεοδωράκης μιλάει για την απόφαση του δικαστηρίου, με βάση την οποία του επιτρέπεται η χρήση του ονόματος «Θεοδωράκη», τις σχέσεις που είχε με τον Μίκη Θεοδωράκη, εν όσω εκείνος ήταν εν ζωή, καθώς και για τις συγκρούσεις με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη και τα συναισθήματα που τρέφει προς αυτή.

Στο μεταξύ, με αγωγή απαντά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στη δικαστική απόφαση, όπως δηλώνει ο δικηγόρος της.

Σε ερώτηση για τη δικαστική νίκη εναντίον της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, ο Νίκος Κουρής, απάντησε: «Αυτή η απόφαση, ήρθε για να επιβεβαιώσει, όσα γράφει ο Μίκης τη διαθήκη του για μένα, όπου δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας. Όταν κάποιος επισκεπτόταν τον Μίκη και ήμουν και εγώ μπροστά, ο ίδιος με συνέστηνε ως Νίκο Θεοδωράκη. Δεν έχουμε μιλήσει με τη Μαργαρίτα. Δεν έτυχε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή, θα συμβεί και αυτό. Η επιθυμία του Μίκη, ήταν να υπάρχει συνεργασία μεταξύ μας σε όλα, κάτι που αναφέρεται και στη διαθήκη του. Στη διαθήκη του γράφει ‘’συνεργαστείτε μαζί του, βοηθήστε τον (σ.σ. τον Νίκο Κουρή)’’. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να διεκδικήσω κάτι από την περιουσία του Μίκη. Πιστεύω ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και ότι θα έρθει η ώρα να μονιάσουμε, να ενστερνιστούμε την επιθυμία του Μίκη. Την αγαπώ τη Μαργαρίτα και θέλω να είναι καλά.».

«Εν απουσία» της Μαργαρίτας Θεοδωράκη εκδικάστηκε η δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, Βασίλη Παναγιωτακόπουλο. «Θα καταθέσουμε νέα αγωγή, με το ίδιο αίτημα, να μη συνδέεται, δηλαδή, ο κ. Κουρής, στην επίκληση του ονόματος ‘’Θεοδωράκη’’.», πρόσθεσε ο ίδιος.

//--> //--> (Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News