Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Σήμερα ολοκληρώνονται οι πληρωμές

Οικονομία
Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Σήμερα ολοκληρώνονται οι πληρωμές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνολικά 907.303 συνταξιούχοι θα λάβουν σήμερα τις συντάξεις Φεβρουαρίου από τον ΕΦΚΑ ενώ σε ακόμη 27.000 δικαιούχους θα καταβληθούν οι προσωρινές συντάξεις

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο υπάρχον προγραμματισμός των ασφαλιστικών ταμείων, οι συντάξεις Φεβρουαρίου 2022 των μη μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ θα πρέπει να καταβληθούν μέχρι την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα Ιανουαρίου 2022 και η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων θα γίνει στην ίδια ημερομηνία αντίστοιχα.

Περαιτέρω όμως, σύμφωνα και με τον προηγούμενο μήνα, και προκειμένου να μην σημειωθεί συνωστισμός στις τράπεζες, οι συνταξιούχοι μεγάλων ταμείων θα πληρωθούν, εκτός απροόπτου, σε διαφορετικές ημερομηνίες ανάλογα με τον τελευταίο αριθμό του ΑΜΚΑ τους.

Σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, ολοκληρώνονται οι πληρωμές κύριων και επικουρικών συντάξεων Φεβρουαρίου 2022. Συνολικά 907.303 συνταξιούχοι θα λάβουν σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, τις συντάξεις Φεβρουαρίου από τον ΕΦΚΑ ενώ σε ακόμη 27 χιλ. δικαιούχους θα καταβληθούν οι προσωρινές συντάξεις.

Σήμερα θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι από:

  • Δημόσιο
  • ΝΑΤ και ΚΕΑΝ
  • ΕΤΑΠ - ΜΜΕ
  • ΕΤΑΤ
  • υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών)

Παράλληλα, σήμερα θα πληρωθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Τέλος την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

(φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News