Παγκράτι: Διαρροή αερίου - Απομακρύνονται όσοι βρίσκονται σε ακτίνα 50 μέτρων (εικόνες,vid)

Ελλάδα
Παγκράτι: Διαρροή αερίου - Απομακρύνονται όσοι βρίσκονται σε ακτίνα 50 μέτρων (εικόνες,vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι έπειτα από ειδοποίηση για διαρροή φυσικού αερίου από το οδόστρωμα στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι έπειτα από ειδοποίηση για διαρροή φυσικού αερίου από το οδόστρωμα στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 13.50 το μεσημέρι και άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει δοθεί εντολή να απομακρυνθούν από την περιοχή όσοι βρίσκονται σε ακτίνα 50 μέτρων από το σημείο της διαρροής, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Φιλολάου από το ύψος της οδού Φρύνης καθώς και στον οδό Ιλιάδος από το ύψος της οδού Φρύνης.

Στο σημείο βρίσκονται επίσης η αστυνομία, η ΕΥΔΑΠ και η εταιρεία αερίου.

Κανένας κίνδυνος από τη διαρροή 

Μέχρι το βράδυ πάντως, εκτιμάται ότι θα αποκατασταθεί η βλάβη στο δίκτυο φυσικού αερίου που προκλήθηκε το μεσημέρι στο Παγκράτι, ενώ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την περιοχή από τη διαρροή του φυσικού αερίου που σημειώθηκε.

Τα παραπάνω επισημαίνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές της ΕΔΑ Αττικής. Οι ίδιες πηγές δηλώνουν ότι η βλάβη προκλήθηκε από αντίστοιχη βλάβη, στο σημείο, του δικτύου της ΕΥΔΑΠ.

Στην περιοχή έχει διακοπεί η παροχή φυσικού αερίου από την πρώτη στιγμή της διαρροής και ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης.

Πληροφορίες απο : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφίες: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News