Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία πριν επιφέρει νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο»

Ελλάδα
Τσίπρας: «Ο κ. Μητσοτάκης να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία πριν επιφέρει νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσφυγή στις κάλπες ζητάει ο Αλέξης Τσίπρας που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της κακοκαιρίας

«Ο κ. Μητσοτάκης ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε on camera δήλωσή του μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς και τα όσα δήλωσε στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός. 

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό. Γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο. Με την παράλυση του κράτους, στο οποίο δεν πιστεύει, με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας, με την εκτεταμένη διαφθορά», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Τέλος, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να προσφύγει το συντομότερο στη λαϊκή ετυμηγορία πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο». 

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση: 

«Ο κ. Μητσοτάκης ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες. 

Δεν έφταιξε το ανίκανο επιτελικό κράτος. Δεν έφταιξαν οι υπουργοί του που δεν είχαν κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης. Έφταιξαν μόνο οι ιδιώτες, η Μετεωρολογική Υπηρεσία, η τοπική αυτοδιοίκηση. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό.

Γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο. 

Με την παράλυση του κράτους, στο οποίο δεν πιστεύει. Με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας. Με την εκτεταμένη διαφθορά. 

Η καλύτερη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό είναι το συντομότερο να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία, πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο».

Φωτογραφία: In time

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News