Εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό για ώρες - Αγανάκτησαν Παυλόπουλος και Πετρογιάννη

Ελλάδα
Εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό για ώρες - Αγανάκτησαν Παυλόπουλος και Πετρογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύωρη ταλαιπωρία για πολίτες, που εγκλωβίστηκαν για ώρες στην Αττική Οδό, μεταξύ αυτών και οι δημοσιογράφοι Φωτεινή Πετρογιάννη και Άκης Παυλόπουλος

Απίστευτη ταλαιπωρία για εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική Οδό, μεταξύ αυτών και οι δημοσιογράφοι Φωτεινή Πετρογιάννη και Άκης Παυλόπουλος, που για περισσότερες από πέντε ώρες, ήταν με τα οχήματά τους ακινητοποιημένα στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα στο ύψος της Παλλήνης, καθώς η συνεχής χιονόπτωση και τα προβλήματα από τις δυο νταλίκες που έχουν διπλώσει στη μέση του δρόμου, είχαν διακόψει την κυκλοφορία.

Έντονα ενοχλημένη η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη έκανε ανάρτηση μέσα από το αυτοκίνητο. Με την εταιρεία να διατυπώνει κωμικές δικαιολογίες ότι δήθεν φταίνε...οι οδηγοί που είναι άπειροι.

Την ίδια ώρα ο Άκης Παυλόπουλος απελπισμένος έκανε εκκλήσεις μέσω της τηλεόρασης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι επιλέξαμε τον πιο πολυσύχναστο και πιο ασφαλή δρόμο της Ελλάδας πως ούτε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Αττικής Οδού δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με το κέντρο ενώ κανείς δεν ενημερώνει για το τι συμβαίνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News