Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη εμπλεκόμενος στην υπόθεση για το κύκλωμα μαστροπείας

Ελλάδα
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη εμπλεκόμενος στην υπόθεση για το κύκλωμα μαστροπείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενόχληση του συνηγόρου της 24χρονης για την καθυστέρηση που διαφαίνεται στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την εισαγγελική έρευνα που ξεκίνησε για την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας, μετά το βιασμό 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης Γεωργίας, κ. Θανάση Ζιώγα, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου κατέθεσε ο βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα μαστροπείας, ο οποίος και συνελήφθη.

Παράλληλα, ο ίδιος αν και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την καθυστέρηση που διαφαίνεται στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, αφήνοντας αιχμές.

«Περιμέναμε να έχουμε τις τοξικολογικές εξετάσεις αλλά και τις εξετάσεις DNA, αλλά μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις Αρχές, αλλά όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί. Πιστεύω ότι η όποια καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει τα ευρήματα της κλινικής εξέτασης από την ιατροδικαστή» τόνισε ο δικηγόρος. «Όλη η Ελλάδα περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων ώστε να ανοίξει πιο γρήγορα ο δρόμος για μια αλλαγή της κατηγορίας και οι ένοχοι να οδηγηθούν στη φυλακή» συμπλήρωσε.

Εικόνες από το επίμαχο πάρτι

Εικόνες από το εσωτερικό της σουίτας 401 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, οπότε έλαβε χώρα το μοιραίο πάρτι, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Στα ίδια πλάνα διακρίνεται και ένα μπαρ με αλκοολούχα ποτά, από το οποίο η κοπέλα -κατά δήλωσή της- έβαλε και ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνια, ενώ της προσφέρθηκε και ένα ακόμη ποτό, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη σουίτα του πάρτι.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News