Ελλάδα

Η πρόταση του Π.Πολάκη στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας για τον ΑΣΕΠ

Στις αποτυχημένες και προκλητικές πρακτικές της κυβέρνησης της ΝΔ και στην καθυστέρηση που παρατηρείται στην έκδοση των αποτελεσμάτων από τον ΑΣΕΠ αναφέρθηκε ο Βουλευτής Σύριζα Χανίων στην Ειδική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Συγκεκριμένη πρόταση για την επιτάχυνση των διαδικασιών του ΑΣΕΠ σύμφωνα με την οποία οι προσλήψεις θα πρέπει να γίνονται από τους τοπικούς φορείς με την συνεπικουρία κλιμακίου του ΑΣΕΠ, κατέθεσε κατά την ομιλία του

στην Ειδική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση επί της έκθεσης πεπραγμένων των ετών 2019 και 2020 του ΑΣΕΠ, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλος Πολάκης.

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων κατά την ομιλία του αναφέρθηκε συγκεκριμένα: 

  • Στις αποτυχημένες και προκλητικές πρακτικές της κυβέρνησης της ΝΔ (επιλογή 1000 ατόμων για τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ με μοναδικό προσόν τη σειρά κατάθεσης της αίτησης).
  • Στην τεράστια καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων από τον ΑΣΕΠ.
  • Στο θέμα της εντοπιότητας η οποία θα πρέπει να πριμοδοτηθεί στις περιπτώσεις των νησιωτικών, ορεινών και άγονων περιοχών προκειμένου οι θέσεις να καλυφθούν από ανθρώπους που έχουν τα τυπικά προσόντα και πραγματικά ενδιαφέρονται για τη θέση.
  • Στο θέμα των ειδικών κατηγοριών.
  • Στην ανάγκη για γενναία μοριοδότηση των συμβασιούχων που υπηρετούν και που κάνουν τα χαρτιά τους για μόνιμες θέσεις

Δείτε εδώ ολόκληρη την τοποθέτηση του Βουλευτή Χανίων:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια