Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του

Ελλάδα
Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 46χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετέβη με ταξί στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, στη Γλυφάδα, μαζί με τον δικηγόρο του κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών

Παραδόθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής ο 46χρονος δράστης που ξυλοκόπησε άγρια στην Αργυρούπολη την περασμένη Παρασκευή τη 40χρονη συντροφό του, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 46χρονος, που φέρεται ως γνώστης πολεμικών τεχνών, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝΑ Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αμέσως μετά συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η 40χρονη οδηγήθηκε στην εντατική, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής. 

Διαβάστε ακόμη: 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της, στην Αργυρούπολη

Ο δράστης που αναζητούνταν από την αστυνομία, μετά την αποτρόπαιη πράξη του και είχε διαφύγει απο τη μεζονέτα της Αργυρούπολης με ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας ΚΙΑ, ιδιοκτησίας της μητέρας του, αποφάσισε πριν από λίγη ώρα να παραδοθεί. 

Πάντως όλη η γειτονιά άκουσε την Παρασκευή το πρωί τις εκκλήσεις για βοήθεια της άτυχης γυναίκας. 

Η γυναίκα, δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.

Πληροφορίες απο: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News