Κορωνοϊός: Παράταση των μέτρων για μια εβδομάδα εισηγούνται οι ειδικοί

Ελλάδα
Κορωνοϊός: Παράταση των μέτρων για μια εβδομάδα εισηγούνται οι ειδικοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ειδικοί εισηγήθηκαν τη παράταση των μέτρων που ήταν προγραμματισμένο να ισχύσουν μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, για μια εβδομάδα ακόμη

Την παράταση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού για μια εβδομάδα, μέχρι τις 23 Ιανουαρίου εισηγείται η επιτροπή των ειδικών.

Η επιτροπή των ειδικών αποφάσισε ότι τα μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή τις τελευταίες ημέρες του 2021 και ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ισχύσουν μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, θα πρέπει να παραταθούν για μια εβδομάδα ακόμη, χωρίς αλλαγές.

Να διατηρηθεί η απαγόρευση της Μουσικής

Παρά τις πληροφορίες, οι ειδικοί εισηγήθηκαν να διατηρηθεί η απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση και τη διασκέδαση, καθώς έκριναν ότι δεν θα πρέπει να καταργηθεί στην παρούσα φάση της πανδημίας.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα αξιολόγηση, για να κριθεί αν το πλαίσιο των παρεμβάσεων θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιανουαρίου ή θα χρειαστεί νέα παράταση.

Αυξάνονται τα κρούσματα στην Κρήτη – 2.275 εντοπίστηκαν χθες Τρίτη

2.275 νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην Κρήτη χθες Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, από τα 32.694 που εντοπίζονται σε πανελλαδικό επίπεδο.

Πιο αναλυτικά, στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου εντοπίστηκαν 1.062 νέες μολύνσεις, στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου 228, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου 335 και στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων 650.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News