Ελλάδα

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε χωρίς τα λάθη του παρελθόντος (βίντεο)

«Στόχος η αυτόνομη πορεία της παράταξης», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης

Αυτόνομη και πρωταγωνιστική πορεία για την κεντροαριστερή παράταξη οραματίζεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι βασική του προτεραιότητα είναι το κόμμα να ορίσει πολιτικά την επόμενη μέρα της χώρας, με απώτερο σκοπό,  το σοσιαλδημοκρατικό ΠΑΣΟΚ να αντικαταστήσει στην κυβέρνηση την συντηρητική Νέα Δημοκρατία.

«Πυξίδα μας το δημόσιο συμφέρον» και στόχος «η μείωση των ανισοτήτων, η αξιοκρατία και η διαφάνεια», τόνισε κατά την σημερινή του τοποθέτηση ο κ. Ανδρουλάκης.

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε χωρίς τα λάθη του παρελθόντος» διεμήνυσε ο ίδιος, με την παράταξη να παραμένει προσανατολισμένη στην γραμμή της προόδου και του ορθού λόγου.

Για έλλειψη συνέπειας και ρεαλισμού κατηγόρησε τους πολιτικούς του αντιπάλους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αναφέροντας πως τα μεγάλα θέματα της χώρας θα παραμένουν άλυτα όσο η κυβέρνηση προσεγγίζει τα προβλήματα με επικοινωνιακό τρόπο.

Σχετικά με τις κόντρες μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ανδρουλάκης εξήγησε ότι βρισκόμαστε σε ένα καθεστώς «τοξικού δικομματισμού» άγονων συγκρούσεων, γεγονός  που θα αντιμετωπιστεί μόνο μέσω της ισχυρής παρουσίας του ΠΑΣΟΚ στα πολιτικά πράγματα.

«Η μόνη μου φιλοδοξία είναι η χώρα να αποκτήσει μια σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση που θα απαντά μακροπρόθεσμα στα μεγάλα ζητήματα της χώρας», επισήμανε ο Νίκος Ανδρουλάκης, συμπληρώνοντας ότι: «Θα το πετύχουμε συστήνοντας δίπλα μας τις προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου, τις οποίες δεν εκφράζει ο υπάρχον δικομματισμός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια