Πολάκης: Νέα ανάρτηση για τη μητέρα του – «Η κυρα-Περσεφόνη ετοιμάζει σφακιανές πίτες»

Ελλάδα
Πολάκης: Νέα ανάρτηση για τη μητέρα του – «Η κυρα-Περσεφόνη ετοιμάζει σφακιανές πίτες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αναφέρεται στη μητέρα του - «Όλα εντάξει με την κυρα-Περσεφόνη ετοιμάζει σφακιανές πίτες για να στείλω μερικές σε κάποιους»

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αναφέρεται στην υγεία της μητέρας του, ενώ δημοσιοποίησε και μια φωτογραφία της να ετοιμάζει παραδοσιακές σφακιανές πίτες.

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αναφέρει: «Όλα εντάξει με την κυρα-Περσεφόνη.

Ετοιμάζει σήμερα και σφακιανές πίτες για να στείλω μερικές σε κάποιους που είχαν πάθει ντελίριο το πρωί στο σαπιοκάναλο του ΣΚΑΪ (έναν “λαδέμπορα” και έναν “παπαγάλο”).

ΥΓ1: Η μητέρα μου είχε τελικά άτυπη πνευμονία που αντιμετωπίζεται στο σπίτι με αντιβίωση κ.λπ. Το PCR τεστ ήταν αρνητικό (βγήκε μετά από 24 ώρες, αφού το δείγμα στάλθηκε από το Νοσοκομείο Ρέθυμνου μαζί με όλα που ελήφθησαν εκείνη την ημέρα στο Νοσοκομείο Χανίων που διαθέτει αναλυτή!).

ΥΓ2: Προς όλα τα ακροδεξιά τρολ που ξαμόλησε ο «λαδέμπορας» και η Ομάδα Αλήθειας της Ν.Δ., για να μαζέψουν τη ζημιά που έπαθαν με αυτά που συνέβησαν στο Νοσοκομείο Ρέθυμνου και τα οποία τόλμησαν να μου κάνουν μαθήματα Ιατρικής, θα πω μια κουβέντα μόνο: Ουστ, αμόρφωτοι, μια δική μου μέρα στην Ιατρική η ζωή σας όλη! Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές και τη συμπαράσταση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News