Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο χαρακτηρίζοντας την ανόητη

Ελλάδα
Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο χαρακτηρίζοντας την ανόητη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, σχετικά με τις γυναικοκτονίες με τον ηθοποιό να ξεσπά εναντίον της

Δε φάνηκε να δείχνει μεταμέλεια ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μετά τη χθεσινή του δήλωση, ότι για τις γυναικοκτονίες  φταίει η φλυαρία των γυναικών. Συγκεκριμένα, προέβη σε δικαιολογίες που μόνο καλύτερα δεν έκαναν τα πράγματα: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

Η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, σχετικά με τις γυναικοκτονίες με τον ηθοποιό να ξεσπά εναντίον της. Εκείνη τη στιγμή τον λόγο πήρε η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου, η οποία δήλωσε εξοργισμένη και χαρακτήρισε τις χθεσινές δηλώσεις του κατάπτυστες. Εκείνη τη στιγμή ο Κωνσταντίνος Τζούμας ξέσπασε εναντίον της : «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανίβαλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη».

«Δεν πρέπει να πείτε μία συγγνώμη στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανο;» ρώτησε ο Νίκος Ρογκάκος.

«Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ», ανέφερε γελώντας ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ενώ πιο πριν είχε πει ότι …δεν ισχύει ότι είπε χθες και ότι είναι άλλο τι θα πει χθες, άλλο τι θα πει την Κυριακή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News