Εξιτήριο για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο που νοσούσε με κορωνοϊό

Ελλάδα
Εξιτήριο για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο που νοσούσε με κορωνοϊό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξιτήριο έλαβε σήμερα ο Παναγιώτατος που ήταν θετικός στην μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού

Εξιτήριο έλαβε, σήμερα Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος που ήταν θετικός στην μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού.  

Σημειώνεται πως ο  Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος βρισκόταν  υπό ιατρική παρακολούθηση τις τελευταίες έξι ημέρες στο Αμερικανικό Νοσοκομείο της Πόλεως.

Ο Παναγιώτατος πρόκειται να παραμείνει σε απομόνωση στην Πατριαρχική κατοικία στα Θεραπειά λίγες ημέρες ακόμη, προτού επιστρέψει στο Φανάρι για τους εορτασμούς των Θεοφανείων.

Το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε μια τηλεφωνική επικοινωνία για τρίτη φορά του Υπουργού Υγείας της Τουρκίας Fahrettin Koca με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Ο Τούρκος υπουργός, ο οποίος κάλεσε με σκοπό να μάθει νεότερα για την υγεία του Παναγιώτατου, διαβεβαίωσε ότι οι υπηρεσίες του Υπουργείου του θα είναι πάντοτε στη διάθεσή του.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος από πλευράς του, ευχαρίστησε τον Fahrettin Koca για το ενδιαφέρον του και του έστειλε τις ευχές του για το νέο έτος.

Υπενθυμίζεται ότι Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι. Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτατος είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News