Ελλάδα

Κάρολος Παπούλιας: Σήμερα το τελευταίο αντίο

Η εξόδιος ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου

Στο Παγκράτι, και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, και ώρα 13:00, η εξόδιος ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια.

Όπως ανακοινώθηκε, λόγω των υγειονομικών μέτρων, η ταφή του Κάρολου Παπούλια θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο αύριο Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στον γενέθλιο τόπο του, στο νησί των Ιωαννίνων.

Ήδη στο κοιμητήριο της περιοχής που θα ενταφιαστεί ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχουν ξεκινήσει ετοιμασίες, όπως δείχνει και η φωτογραφία που δημοσιεύεται.

Η οικογένεια εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή».

Κατόπιν απόφασης της κυβέρνησης, η κηδεία του Καρόλου Παπούλια θα γίνει με τιμές που είναι προσήκουσες σε αρχηγό κράτους. Επίσης, αποφασίστηκε να τηρηθεί δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του και για τρεις ημέρες, καθώς και κατά την ημέρα της κηδείας του. Επιπλέον αποφασίστηκε οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτήρια της χώρας μέχρι και την ημέρα της κηδείας του.

(φωτογραφία: Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια