Τράπερ Light: Παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί μετά την άσκηση δίωξης (βίντεο)

Ελλάδα
Τράπερ Light: Παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί μετά την άσκηση δίωξης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τράπερ, διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, παραπέμφθηκε προκειμένου να δικαστεί μετά την άσκηση δίωξης που του έγινε ο τράπερ Light. 

Ο τράπερ που σήμερα απασχόλησε τις αστυνομικές αρχές, διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Με την κατηγορία αυτή να τον βαραίνει και συγκεκριμένα, επειδή φαίνεται σε βίντεο να διασκεδάζει έχοντας στη ζώνη του όπλα, μεταξύ αυτών και όπλο που φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, μεταφέρθηκε σήμερα Τρίτη 28 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. 

Πιο συγκεκριμένα, ο 26χρονος, ανέβασε προχθές το υλικό στα stories του Instagram και ανάμεσα στα βίντεο απο τη διασκέδαση του σε κατάμεστο κλαμπ, ανήρτησε και το συγκεκριμένο όπου διακρίνονται περασμένα στο παντελόνι του τρια όπλα. Το σύντομο βιντεάκι που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, τη γνησιότητά τους και φυσικά το πώς έφθασαν στα χέρια του, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του προφίλ του καθώς λίγη ώρα αργότερα από την ανάρτηση ο μουσικός φρόντισε να το διαγράψει.

Τα επίμαχα όπλα δεν έχουν βρεθεί ακόμα, ωστόσο βρέθηκαν: 

- Σε μία BMW δική του χάπια, δύο  σακουλάκια με κάνναβη και 18.355 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. 

- Σε σπίτι εντοπίστηκαν 2 φυσίγγια, 2 σφαίρες των 38 χιλιοστών, ενας φάρος αστυνομικός, ένα τσεκούρι 86 εκατοστών και ένα μαχαίρι 29 εκατοστών με λάμα 15 εκατ. 

Το χρονικό της σύλληψής του

Η επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψή του, έγινε στις 3 σήμερα Τρίτη 28 Δεκεμβείου τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον τράπερ Light συνελήφθη και ο 26χρονος μάνατζερ του, σε σπίτι στην περιοχή της Εκάλης. 

Οι έρευνες συνεχίζονται

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, ο τράπερ ισχυρίζεται στους αστυνομικούς ότι τα όπλα που φαίνονται είναι ψεύτικα και πως τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και διεξάγονται σε διάφορα σημεία, ενώ από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει για εξέταση πολλά άτομα που σχετίζονται με τον τράπερ. Παράλληλα, εξετάζεται αν ο μουσικός έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά.

Χθες ωστόσο, ο Light ήταν να απολογηθεί στη Δίωξη Εκβιαστών Θεσσαλονίκης, μετά από μήνυση που του είχε κάνει άλλος τράπερ για διαρροή ροζ βίντεο.

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News