Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους ο πρώην παρουσιαστής

Ελλάδα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους ο πρώην παρουσιαστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθερος αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για τη διάδοση βίντεο πρώην συντρόφων του με προσωπικές τους στιγμές

Ελεύθερος αφέθηκε λίγη ώρα μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για τη διάδοση βίντεο πρώην συντρόφων του με προσωπικές τους στιγμές, σύμφωνα με το news.it.

Σύμφωνα με το GRTimes, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και εγγύηση 30.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται οτι τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην παρουσιαστής με περιοριστικούς όρους για τη πρώτη μήνυση, ωστόσο έκριναν ότι έπρεπε να παραμείνει στα κρατητήρια μέχρι τη σημερινή απολογία του.

Αξίζει να επισημανθεί ότι στη χθεσινή του απολογία ο παρουσιαστής ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, τη δημοσίευση βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία. Ωστόσο, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε χθες.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News