Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα η απολογία του – Στην «επιφάνεια» τέσσερις νέες καταγγελίες

Ελλάδα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα η απολογία του – Στην «επιφάνεια» τέσσερις νέες καταγγελίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα Δευτέρα, ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» - Νέες καταγγελίες από κοπέλες ήρθαν στο «φως»

Σήμερα Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, αναμένεται η απολογία του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή αντιμετωπίζοντας δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Την ίδια ώρα, όμως, οι καταγγελίες σε βάρος του συνεχώς αυξάνονται, καθώς στην επιφάνεια ήρθαν τέσσερις νέες καταγγελίες από κοπέλες ενώ εκείνος πέρασε τα Χριστούγεννα στο κελί.

Με αφορμή την απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος καταγγέλλουσας, τόνισε πως θα προκύψουν κι άλλες καταγγελίες. Μάλιστα, ο δικηγόρος ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να κριθεί προσωρινά κρατούμενος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με το Mega, υπάρχουν ακόμη τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» ο παραδόθηκε στην αστυνομία την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ. Σε συνέχεια προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί εις βάρος του η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε η σύλληψή του, ενώ πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έδωσε κατάθεση μόνο για την περίπτωση της γυναίκας η οποία τον κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για δημοσίευση βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, παραδέχθηκε πως είχε αναρτήσει βίντεο της νεαρής στο διαδίκτυο, αλλά ισχυρίστηκε πως το κατέβασε μερικές ημέρες αργότερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News