Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αύριο η απολογία του – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος καταγγέλουσας (βίντεο)

Ελλάδα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αύριο η απολογία του – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος καταγγέλουσας (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα

Δίχως τέλος καταγράφονται οι καταγγελίες εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, την στιγμή που εκείνος πέρασε τα Χριστούγεννα στο κελί.

Αύριο, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή αντιμετωπίζοντας δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ οι καταγγελίες συνεχώς αυξάνονται.

Με αφορμή την απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου τη Δευτέρα, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος καταγγέλουσας, τόνισε πως θα προκύψουν κι άλλες καταγγελίες. Μάλιστα, ο δικηγόρος είπε ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να κριθεί προσωρινά κρατούμενος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με το MEGA η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που του έκανε μήνυση επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο εν αγνοία της, αποκάλυψε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί».

Η μία από τις 4 καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News