Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του παρουσιαστή

Ελλάδα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του παρουσιαστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του , στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην συνπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» ο παραδόθηκε στην αστυνομία χθες Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έδωσε κατάθεση μόνο για την περίπτωση της γυναίκας η οποία τον κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για δημοσίευση βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, παραδέχθηκε πως είχε αναρτήσει βίντεο της νεαρής στο διαδίκτυο, αλλά ισχυρίστηκε πως το κατέβασε μερικές ημέρες αργότερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είπε: «Ανέβασα το συγκεκριμένο βίντεο το 2019. Είχα κάνει ένα κανάλι σε πλατφόρμα στο διαδίκτυο και ανέβασα αυτό το βίντεο. Σε λίγες μέρες, όμως, το κατέβασα».

Νέα καταγγελία γυναίκας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Άλλη μία γυναίκα επικοινώνησε χθες, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου με τις Αρχές ώστε να δηλώσει ότι θέλει να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση. Αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα Πέμπτη και να πει όλα όσα γνωρίζει. Όπως προκύπτει, είχε αναρτηθεί και ένα δικό της βίντεο στο διαδίκτυο. Όπως εξήγησε η ίδια, δεν έχει δει το βίντεο, αλλά το έκανε μία γνωστή της, που την ενημέρωσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News