Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο παρουσιαστής – Ποιες οι πιθανές ποινές

Ελλάδα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο παρουσιαστής – Ποιες οι πιθανές ποινές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος», φέρεται να δήλωσε ο παρουσιαστής

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος χθες Τετάρτη, συνοδεία του δικηγόρου του, παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Στο ενδεχόμενο που ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, τότε αυτό θα συμβεί το Σάββατο. Ερωτηματικό αποτελούν οι κατηγορίες που θα του απαγγείλει ο Εισαγγελέας καθώς θα κληθεί να κρίνει αν η βλάβη που υπέστη η κοπέλα που υπέβαλε τη μήνυση είναι διαρκής και δεν εξαρτάται από το κέρδος που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τη δημοσίευση των «ροζ» βίντεο στο Διαδίκτυο. Με βάση παλαιότερες, δικαστικές αποφάσεις, οι πράξεις του από πλημμεληματικού χαρακτήρα ενδεχομένως να μετατραπούν σε κακουργήματα.

Από χτες, το σπίτι του ερευνήθηκε εξονυχιστικά, με τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνά του να βρίσκονται στο στόχαστρο, λόγω της φύσης του εγκλήματος που διέπραξε. Εκτός από το διαμέρισμά του οι έρευνες των Αρχών θα επεκταθούν και εκτός Θεσσαλονίκης, τόσο στον τόπο καταγωγής του αλλά και όπου είχε επαγγελματική δραστηριότητα, όπως στην Αλόννησο.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος», φέρεται να δήλωσε

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου» φέρεται να δήλωσε ο 58χρονος παρουσιαστής σύμφωνα με τον ALPHA, που εμφανίστηκε «θορυβημένος» και «τρομαγμένος» στις αρχές.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του, πάντως, αναφέρει:

«Παρακαλώ για την κατανόησή της, καθώς είναι σε εξέλιξη έρευνα της Δίωξης. Δεν γνωρίζουμε τη δικογραφία, καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα» ενώ θα υπάρξει επίσημη δήλωση μόλις ολοκληρωθεί η αρμόδια διαδικασία.

Η δικογραφία που σχηματίζεται εναντίον του αφορά την πράξη της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει την αυτόφωρη διαδικασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News