Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα - Σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛΑΣ στα σπίτια του

Ελλάδα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αύριο οδηγείται στον εισαγγελέα - Σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛΑΣ στα σπίτια του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, μπορεί να μετατραπεί σε κακούργημα, αν το θύμα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί αύριο Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί για τις καταγγελίες που υπάρχουν στις αρχές εναντίον του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει το αποψινό βράδυ στο κρατητήριο.

Το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα. Όμως, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, μπορεί να μετατραπεί σε κακούργημα αν το θύμα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αλόννησο, για να κατάσχει και να αρχίσει την έρευνα στους υπολογιστές και τα κινητά του τηλέφωνα, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το εύρος των αναρτήσεών του στο διαδίκτυο με ταινίες ερωτικού περιεχομένου από ιδιωτικές στιγμές».

Στο πλαίσιο αυτο, ο τηλεπαρουσιαστής μεταφέρθηκε νωρίτερα σήμερα με χειροπέδες στην οικία του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, πιθανότατα αυτό αποφασίστηκε προκειμένου να διαλευκάνει κρίσιμες πτυχές συνδεόμενες με τις καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων περί δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Στο επίκεντρο των ερευνών, τις οποίες διεξάγει κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη- βρίσκονται ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. 

Η κατ' οίκον έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου, στη Θεσσαλονίκη διήρκησε σχεδόν δυο ώρες. 

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών ο παρουσιαστής επέστρεψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι να μεταχθεί αύριο ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής. 

Βρισκόταν υπό παρακολούθηση

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φαίνεται να ήταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες δύο ημέρες, για να μην υπάρξει κάποιο σχέδιο διαφυγής του και, μάλιστα, υπήρχε και σχέδιο σύλληψής του μέσα στο σπίτι του. 

Τελικά όμως ακολούθησε η διαδικασία παράδοσής του. 

Παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παραδόθηκε στις αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου, αφού έγινε γνωστό ότι αναζητείται, για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφού  έγινε γνωστό ότι αναζητείται,  για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο πρώην συνπαρουσιαστής του ''Ράδιο Αρβύλα'' παραδόθηκε στη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος, συνοδευόμενος απο τo δικηγόρο του. Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πλέον παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα είχε ανεβάσει δύο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους με την πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Στην συνέχεια η κοπέλα κινήθηκε νομικά και κατέθεσε μήνυση εναντίον του. Μετά την αρχική αποκάλυψη ότι ο γνωστός παρουσιαστής δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της, ακολούθησαν ανάλογες καταγγελίες κι από άλλες γυναίκες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News