Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε από το σπίτι του για να παραδοθεί

Ελλάδα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε από το σπίτι του για να παραδοθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφυγε από το σπίτι του με το αυτοκίνητο του και πάει να παραδοθεί, ενώ το όχημα του ακολουθεί περιπολικό

Έφυγε από το σπίτι του με το αυτοκίνητο του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με σκοπό να παραδοθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του News.it.

Μερικές ώρες αφού έγινε γνωστό ότι αναζητείται από τις αρχές,  για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου βγήκε από το σπίτι του, πήρε το αυτοκίνητό του κι έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πάει να παραδοθεί και το αυτοκίνητό του, με το οποίο έφυγε από το σπίτι του, ακολουθεί περιπολικό. 

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το thes.gr, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στο όχημα του και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να παραδοθεί.

Υπενθυμίζεται ότι αναζητείται από την Ελληνική αστυνομία ο πρώην συνπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», μετά από καταγγελία νεαρής κοπέλας με την οποία είχε ερωτική σχέση και ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Το πρωί της Τετάρτης ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανέφερε ότι υπάρχουν «συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» όπου πρώην σύντροφοί του εκτίθενται στο διαδίκτυο εν αγνοία τους. «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», προσέθεσε ο δικηγόρος για να συνεχίσει: «Αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες».

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.000 ευρώ μιλάμε για κακούργημα». Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη».

Αποκάλυψε, δε, πως έχει στη διάθεσή του μία καταγγελία από μία κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη σχετικά με τη λειτουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους. Όπως είπε, την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για τη σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πώς την λένε. Κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που την γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News