ΕΦΚΑ - ΟΑΕΕ - ΟΓΑ: Ξεκίνησε η καταβολή των συντάξεων Ιανουαρίου - Οι πληρωμές ανά ταμείο

Κρήτη
ΕΦΚΑ - ΟΑΕΕ - ΟΓΑ: Ξεκίνησε η καταβολή των συντάξεων Ιανουαρίου - Οι πληρωμές ανά ταμείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από σήμερα και μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου θα πληρώνονται οι συντάξεις από ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ και ΕΦΚΑ

Ξεκίνησε και επίσημα σήμερα, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου το απόγευμα, η καταβολή των συντάξεων Ιανουαρίου στους συνταξιούχους από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ και κάποιοι συνταξιούχοι θα τα δουν το απόγευμα της Δευτέρας και οι υπόλοιποι μέχρι το πρωί της Τρίτης.

Παράλληλα, έχει σταλεί από τον e-ΕΦΚΑ και παραληφθεί από τα ΕΛΤΑ το αρχείο πληρωμών όσων συνταξιούχων του τ. ΟΓΑ λαμβάνουν τη σύνταξή τους με ταχυδρομείο.

Ειδικά, για όσους λαμβάνουν τη σύνταξή τους κατ' οίκον, η παράδοση των επιταγών από τους ταχυδρόμους θα έχει ολοκληρωθεί σε όλη την Ελλάδα μέχρι την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης

Έκτακτο δώρο συνταξιούχων: Κλείδωσε η ημερομηνία - Πότε θα πληρωθούν τα 250 ευρώ

Ωστόσο οι επόμενες πληρωμές θα γίνουν με πίστωση στους λογαριασμούς όπως γίνεται στις άλλες πληρωμές.

Αναλυτικότερα οι πληρωμές θα έχουν ως εξής:

  • Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News