Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μιχάλης Κουρουτός υπήρξε ένας αγωνιστής στον χώρο του ελληνικού συνδικαλισμού

«Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους υπόλοιπους συντρόφους του Μιχάλη Κουρουτου» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του

«Ο Μιχάλης Κουρουτός υπήρξε ένας αγωνιστής στον χώρο του ελληνικού συνδικαλισμού και ιδίως για την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για την απώλεια του Μιχάλη Κουρουτού.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο Μιχάλης Κουρουτός υπήρξε ένας αγωνιστής στον χώρο του ελληνικού συνδικαλισμού και ιδίως για την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος. Στην πρώτη γραμμή των αγώνων για τα δικαιώματα των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Ταυτόχρονα ως βαθιά σκεπτόμενος άνθρωπος επάνω στα ζητήματα της Παιδείας, συνέβαλε καθοριστικά στις προσπάθειες για την αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης.

Ως μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ένωνε τη φωνή του στον δρόμο για μια συνολική πολιτική ανατροπή, δείχνοντας ότι οι ιδεολογικές και πολιτικές αγωνίες του κινούνταν πέρα από το πλαίσιο του εκπαιδευτικού κλάδου. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους υπόλοιπους συντρόφους του.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια