Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η απολογία, η μισή συγνώμη και το μπουρίνι των αποκαλύψεων (βιντεο)

Ελλάδα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η απολογία, η μισή συγνώμη και το μπουρίνι των αποκαλύψεων (βιντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλεπάλληλες είναι οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» - Τι λένε για αυτόν οι γυναίκες - θύματα, αλλά και ο αδελφικός του φίλος

Αλλεπάλληλες είναι οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τον ένα εκ των παρουσιαστών της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, από την οποία έχει πλέον απομακρυνθεί, μετά από το σάλο που ξέσπασε, εξαιτίας ανάρτησης που πραγματοποίησε με βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας και πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς την συγκατάθεση της κοπέλας. 

Μάλιστα, ο ίδιος επιχείρησε να δικαιολογηθεί, αλλά η τοποθέτησή του προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις, ιδιαίτερα στα social media, τα οποία τον «κατακεραυνώνουν» τόσο για τις πράξεις του, όσο και για τις εξηγήσεις του.

Διαβάστε επίσης

Ράδιο Αρβύλα: Σταματάει δύο ημέρες νωρίτερα για τις γιορτές

Η υπόθεση Παναγιωτόπουλου δεν είναι βέβαια η μοναδική στην Ελλάδα, γεγονός που συνιστά μεταξύ άλλων και το υφιστάμενο νομικό κενό στην χώρα.

Η 30χρονη καταγγέλλουσα είχε ενημερώνει τη μέλλουσα σύζυγο

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αποκάλυψε: «Σχετικά με την πληροφορία που είχατε και μου μεταφέρατε, οφείλω να επιβεβαιώσω ότι είχα ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του, σε μια τυχαία συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα μου συνέβησαν, παρουσία και του ιδίου. Τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει. Εκείνος την πήρε και έφυγαν…»

«Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής»

Επίσης, η 30χρονη ανέφερε πως «τον Απρίλιο του 2019 ανέβασε το τέταρτο βίντεο, ενώ είχαμε χωρίσει και εκείνος ήταν σε άλλη σχέση. Τότε έκανα και δεύτερη μήνυση και κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία», σημειώνοντας πως «εκείνος κρύφτηκε και τα βίντεο τα κατέβασε, αλλά υπάρχουν αναδημοσιεύσεις από άλλους χρήστες».

«Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής. Του έδωσα πολλές ευκαιρίες να προσπαθήσει να επανορθώσει και εκείνος ανέβασε κι άλλα βίντεο. Κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνον η ντροπή που νιώθεις, αλλά και η προδοσία. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα και τώρα» κατέληξε η 30χρονη, μιλώντας στον Alpha.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/ellada/st-panagiotopoylos-proin-syntrofos-den-syggnomi">Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, δεν είναι ειλικρινής», λέει η πρώην σύντροφός του [βίντεο] </a></p>

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλούνται Μέσα ενημέρωσης, το πρώτο βίντεο με τις προσωπικές, ερωτικές στιγμές της κοπέλας και του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ανέβηκε από τον ίδιο, ενώ βρίσκονταν ακόμη σε σχέση. Αφού χώρισαν, ανέβασε και δεύτερο βίντεο στο διαδίκτυο κι  ενώ η πρώην σύντροφός του κινήθηκε νομικά εναντίον του, εκείνος φέρεται να ανέβασε και τρίτο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους.

Η κοπέλα προσώρησε σε νέα καταγγελία, με αποτέλεσμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να αναζητηθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, δίχως όμως να εντοπιστεί, καθώς ήταν στην Αλόννησο, όπου διατηρεί σπίτι και επιχείρηση.

Η κοπέλα-θύμα για τρείς ολόκληρους μήνες, αναζητούσε στοιχεία και αρχεία με σκοπό να ζητήσει από τις εταιρείες να κατέβει το υλικό αυτό από τις ιστοσελίδες τους. Μετά απο αυτό η κοπέλα κινήθηκε νομικά. Οι νέες αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τα βίντεο με τις ερωτικές τους στιγμές στο διαδίκτυο σοκάρουν.

Την ίδια ώρα, μία ακόμη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ετοιμάζεται να κάνει καταγγελία εις βάρος του και ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει αν οι προσωπικές της στιγμές με τον παρουσιαστή έχουν διαρρεύσει.

Στο βίντεο που ακολουθεί η δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Σταυρούλα-Αντιγόνη Πρίλη, μιλά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Το έκανε από την αρχή, δεν το έκανε μόνο σε μένα» λέει το θύμα

Η 30χρονη γυναίκα - θύμα καταγγέλλει ότι δεν επρόκειτο για εκδικητική πορνογραφία. Η ίδια μάλιστα σε δηλώσεις της είπε πως: «Δεν το έκανε αφότου χωρίσαμε, αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας» τονίζοντας πως «δεν ισχύουν» τα περί εκδικητικής πορνογραφίας, αφού η διαρροή του βίντεο έγινε από την αρχή της γνωριμίας τους, ενώ όπως υποστήριξε «φαίνεται να είχε ροπή σε αυτό», προσθέτοντας πως « από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας, ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα. Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες κι άλλων γυναικών δηλαδή. Εγώ όταν μπήκα είδα πολύ υλικό, σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου».

Η φίλη της την αναγνώρισε σε βίντεο  

Η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «είχε κι ένα μπλογκ το οποίο έχει μέχρι και σήμερα. Δεν το έχει κατεβάσει, και δεν ξέρω γιατί. Εμένα με ενημέρωσε μία φίλη μου που με αναγνώρισε σε ένα βίντεο και έτσι έψαξα και βρήκα όλα τα άλλα. Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω. Απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε να τα βρούμε εξωδικαστικά, λέγοντάς μου ότι μετάνιωσε αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου». Η υπόθεση καθυστέρησε λόγω κορωνοϊού «και πήρε αναβολή για Φεβρουάριο γιατί ο ίδιος δήλωσε ασθένεια, ενώ τον είχα δει στο νησί να κυκλοφορεί κανονικά. Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του, και αυτό μου έκανε εντύπωση. Πώς δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα».«Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα τη μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα, μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε 3 βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό. Το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016 ενώ είχαμε σχέση απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. Όταν έκανα τη μήνυση, διέφυγε του αυτοφώρου, δεν ξέρω δεν ενημερώθηκε; Γιατί ενώ είχα κάνει τη μήνυση, ανέβηκε και τέταρτο βίντεο με μένα. Ακόμα και τώρα υπάρχουν, γιατί τα αναπαράγουν άλλοι χρήστες. Όταν τον γνώρισα, ήμουν 24 χρόνων. Είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει κι αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ παραπάνω δημοσιότητα, είναι ψυχοφθόρο» δήλωσε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η δημόσια συγγνώμη του Παναγιωτόπουλου 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, νωρίς το πρωί της Τρίτης, με γραπτή δήλωσή του, ζήτησε δημοσίως «συγγνώμη» από την γυναίκα και τους πρώην συνεργάτες του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», επιχειρώντας έτσι να ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα και τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η πράξη του. 

Όμως η δημόσια συγνώμη του,  έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα με τους χρήστες του Twitter να τον χαρακτηρίζουν ως «ψεύτη» και «υποκριτή».

Αναλυτικά, στην «συγγνώμη» αναφέρει: «Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής: Έκανα μία απαράδεχτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου που δε με είχε βλάψει. Έκανα αυτή την πράξη υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου χωρίς καμία πρόθεση να γράψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μία τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα, δεν περνάει ούτε μία ημέρα από σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

«Μου μπήκαν σκέψεις να δώσω τέλος στη ζωή μου»

Για τον συναισθηματικό εκβιασμό που υπέστη από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος, όπως η ίδια λέει, από την αρχή της σχέσης του βιντεοσκοπούσε τις συνευρέσεις του μιλά η πρώην σύντροφός του η οποία είδε εαυτόν σε σελίδες με πορνογραφικό υλικό. 

Όπως δήλωσε η γυναίκα, η οποία έχει καταγγείλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για διαρροή βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο από προσωπικές τους στιγμές, «προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου».

Μάλιστα, η γυναίκα αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να δώσει τέλος στη ζωή της, όχι μόνο από ντροπή, αλλά και εξαιτίας της προδοσίας. «Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου. Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα», δήλωσε  στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Το χρονικό της γνωριμίας τους

Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόνησσο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο, όπως αναφέραμε, ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν τρία βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα.

Αμέσως, έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλλυψη, καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόνησσο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση την κατηγορία εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Επιπλέον, σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ, συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει εώς σήμερα. Ύστερα από έναν χρόνο μετά τη μήνυση, επικοινώνησε μαζί της εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση που βρισκόταν και ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα, προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι ήθελε να την παντρευτεί. Εν τέλει σε μία δια ζώσης συνάντηση, εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μία κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μία υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος. Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς τρείς μέρες πριν τη δίκη, ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη Δικαιοσύνη. Σημειώνεται πως όπως φαίνεται η πρώτην σύντροφός του είχε ενημερώση την επόμενη σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου για το Δικαστήριο.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες 

Στο «φως» ωστόσο ήρθαν δύο νέες καταγγελίες γυναικών σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η τραγουδίστρια Chrysa T, (Chrysa Demigod) μέλος του συγκροτήματος OCEANDVST, σε ανάρτησή της φωτογραφίζει τον γνωστό παρουσιαστή εξιστορώντας την δική της εμπειρία ενώ ήταν ανήλικη. 

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια Chrysa T, ανάρτησε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατηγορώντας τον παρουσιαστή για χυδαία ερωτική προσέγγιση. Όπως αναφέρει η ίδια, μέχρι τώρα φοβόταν πολύ να μιλήσει αλλά όχι πλέον.  Σημειώνει δε, ότι μετά από χρόνια όταν πήγε με την μπάντα της στην τηλεοπτική εκπομπή, που παρουσίαζε, την αναγνώρισε και αισθάνθηκε άβολα. Καλεί δε όποιον θέλει να ανατρέξει και στα πλάνα της εκπομπής τότε. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της, το περιστατικό συνέβη ένα καλοκαίρι, όταν εκείνη ήταν ανήλικη και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έπαιζε μουσική σε ένα beach bar, όπου η ίδια είχε πάει με κάτι φίλους της. Ο παρουσιαστής είπε ένα ανέκδοτο, εκείνη γέλασε και αυτός, όπως λέει βρήκε ευκαιρία να την προσεγγίσει.

Λίγο αργότερα και ενώ εκείνη ήταν στην τουαλέτα και ελαφρώς μεθυσμένη εκείνος προσποιούμενος ότι μπερδεύτηκε άνοιξε την πόρτα στην τουαλέτα όπου βρισκόταν. Έπειτα από μερικές συνήθεις ερωτήσεις, εκείνος , σύμφωνα με την ίδια, συνέχισε με πιο χυδαίες, τις οποίες δεν αναφέρει μάλιστα ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο. Στην άλλη τουαλέτα ήταν και μία φίλη της και το συμβάν έληξε, όταν ο Παναγιωτόπουλος φέρεται να αντιλήφθηκε την παρουσία της. Στη συνέχεια όπως λέει η τραγουδίστρια, ο παρουσιαστής δεν δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους της, να εμφανιστεί δυσαρεστημένος που εκείνη ήταν ανήλικη και «δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε καλά», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Πέρασε δε, μπροστά της λέγοντας «πολύ κρίμα» όπως αναφέρεται στην ανάρτησή της.

Ακολούθησε και μία ακόμα επώνυμη καταγγελία από μία γυναίκα, η οποία την περίοδο του περιστατικού που εξιστορεί η ίδια, ήταν 15 ετών. Αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο Facebook πως «2010. Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα σαν 15χρονη ακροάτρια στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη. Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο. Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γύρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λέει ο Στάθης "θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις".Μια και μου έκανε το "ορίστε" να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακούγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ.Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει "φιλί;".Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά "καλό μεσημέρι". Μου λέει "δεν εννοούσα αυτό, φιλί;" Του λέω "δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι" και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να πάω πάνω στο στούντιο που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει "δεν πειράζει". Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε. Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δε θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου. Σήμερα καμία μόνη».

Το προφίλ του

Ο μέχρι πρότινος εκ των βασικών συντελεστών των Ράδιο Αρβύλα, δεν είναι άγνωστος. Αντίθετα, έχει μεγάλη προϋπηρεσία στα media κάτι που δεν τον εμπόδισε να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών και βίντεο γυναικών με τις οποίες είχε συνευρεθεί σε σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό, ο Παναγιωτόπουλος προχώρησε στις συγκεκριμένες αναρτήσεις τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά από τις σχέσεις τους με αποτέλεσμα να φέρει στα πρόθυρα αυτοκτονίας τουλάχιστον ένα από τα θύματα που δεν μπορούσε να αντέξει ό, τι συνέβαινε.Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γεννήθηκε στις 4 Mαρτίου του 1963, ενώ κατάγεται από την Αλόννησο. Σπούδασε Aγγλική Φιλολογία στο AΠΘ. Στη συνέχεια έπιασε δουλειά σε μεγάλη εταιρεία, όπου παρέμεινε για 13 χρόνια. Από εκεί αποχώρησε γιατί βαρέθηκε. Το 1982 έγραψε βιβλία με θέμα μουσικά συγκροτήματα, ενώ την επόμενη χρονιά άρχισε να γράφει στο περιοδικό Ποπ + Pοκ και αργότερα σε άλλα μουσικά περιοδικά, αλλά και σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης. Tο 1986 έκανε για πρώτη φορά εκπομπές στο ραδιόφωνο, κυρίως μουσικές, ενώ έχει μεταδώσει και ματς στην EPA Σπορ. Tο 1988 έκανε για πρώτη φορά τηλεοπτική εκπομπή. Είχε την επιμέλεια και παρουσίαση σε εκπομπές όπως τις «Mεταλλουργείο», «Pαντάρ», «Jammin’», «Tarazza» και άλλες. Στη συνέχεια, από το 2005 ως το 2008 παρουσίαζε την εκπομπή μαγειρικής «Νηστικό Αρκούδι» αρχικά στην ΕΡΤ3 και στη συνέχεια στη ΝΕΤ.

 Η ένταξη στους Ράδιο Αρβύλα

Από το Νοέμβριο του 2002 ως το φθινόπωρο του 2007 διατηρούσε μια χιουμοριστική εκπομπή με τίτλο «Σκυλίσια Μέρα», 13:00-15:00 η ώρα στον 105,5 Rock της Θεσσαλονίκης. Επίσης, έχει πάρει μέρος στις ταινίες «Λάρισα Εμπιστευτικό», «Poker Face», «Agon» και «Dark Illusion». 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τον Απρίλιο του 2008 συμμετείχε στην παρουσίαση της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα. Εκεί ήταν γνωστός για τα «κρύα ανέκδοτά» του που αποτελούσαν κλασικό τμήμα της εκπομπής. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έμεινε στους Ράδιο Αρβύλα μέχρι που έγιναν γνωστές οι καταγγελίες για τη δημοσιοποίηση των βίντεο που τον «έκαψαν», ενώ ακολούθησαν οι καταγγελίες για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών.

Η απομάκρυνση απο το «Ράδιο Αρβύλα»

Η απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» ανακοινώθηκε από τον Αντώνη Κανάκη, στον απόηχο των διαδικτυακών αποκαλύψεων σύμφωνα με τις οποίες φέρεται να είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας. Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα στενάχωρη και παράξενη ημέρα για τον ίδιο και την εκπομπή του, καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει καμία σχέση με τα όσα πρεσβεύει η εκπομπή.

Ο ίδιος επικοινώνησε μαζί του και του ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους.«Έχουμε τεράστια λύπη για τον ίδιο σε ανθρώπινο επίπεδο, όμως όπως αποδείχθηκε μπήκε στην διαδικασία να κάνει τέτοιο και έχουμε τεράστιο θυμό. Το είναι θέμα είναι ηθικό και ανθρώπινο. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον στο Ράδιο Αρβύλα». «Η στήριξη μας είναι στο κορίτσι και σε κάθε κορίτσι που έχει υποστεί κάτι τέτοιο» ανέφερε ο Γιάννης Σερβετάς, ξεκαθαρίζοντας πως δεν γνώριζαν το παραμικρό για το περιστατικό πριν τις αποκαλύψεις.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το περιστατικό:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

Τι λέει ο αδελφικός φίλος του Στάθη, Σωτήρης Βακάρος

Σημαντικά είναι τα όσα λέει ο αδελφικός φίλος του Στάθη, Σωτήρης Βακάρος στο βίντεο που ακολουθεί:

Αντώνης Κανάκης: Μιλήσαμε με το θύμα, είμαστε δίπλα της

Την επικοινωνία του με τη γυναίκα που καταγγέλλει την διαρροή προσωπικών στιγμών της από τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλου, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης του στα social media, ο Αντώνης Κανάκης.

Ο γνωστός παρουσιαστής, μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει από την αποκάλυψη ότι ο επί χρόνια συνεργάτης του κατηγορείται για «εκδικητική πορνογραφία», γνωστοποίησε ότι είχε συνομιλία με την καταγγέλλουσα, η οποία -όπως σημειώνει- «έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της». Διαβάστε αναλυτικά

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Μετά την αποκάλυψη ότι δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, χωρίς τη θέλησή της, δύο νέες καταγγελίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Όλα ξεκίνησαν από καταγγελία στα social media, σύμφωνα με την οποία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει κατηγορηθεί από πρώην σύντροφό του πως κυκλοφόρησε σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου γυμνές φωτογραφίες της χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της.

Η εκπομπή, την ημέρα που έγινε γνωστή η αρχική καταγγελία, ανακοίνωσε ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από το «Ράδιο Αρβύλα». Δύο μέρες μετά, έρχεται η παρακάτω ανάρτηση, σε μια σαφή προσπάθεια του Αντώνη Κανάκη να τηρήσει αποστάσεις από τον επί χρόνια συνεργάτη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News