Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη του δήλωση μετά τις καταγγελίες

Ελλάδα
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη του δήλωση μετά τις καταγγελίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια ήταν η πρώτη δημόσια δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τις καταγγελίες για το σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο που ανάρτησε

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τοποθετήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το σεξουαλικού περιεχομένου βίντεο που φέρεται να ανάρτησε σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, στο οποίο εξέθετε πρώην σύντροφό του, η οποία και τον κατήγγειλε στη δικαιοσύνη. Ζητώντας συγγνώμη χαρακτήρισε τα όσα έκανε «ατόπημα» κι «απαράδεκτη πράξη», ενώ μίλησε και για τους υπόλοιπους παρουσιαστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», για τους οποίους είπε ότι «δεν είχαν ιδέα...»

Ολόκληρη η δήλωσή του

Με αφορμή καταγγελία που έφτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εμένα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω τα εξής: «Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δε με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης ζητώ συγγνώμη από τους φίλους - συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή την δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News