Ελλάδα

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να «κοπεί» η εκπομπή

Χθες Δευτέρα, το απόγευμα ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα ανήκει πλέον στην ομάδα της εκπομπής, ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον της εκπομπής

Το απόγευμα της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνης Κανάκης, στην έναρξη της εκπομπής, ανακοίνωσε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα ανήκει πλέον στην ομάδα, μετά τη καταγγελία από πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατηγορεί ότι διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες της σεξουαλικού περιεχομένου σε γνωστή σελίδα πορνογραφίας, χωρίς την άδειά της.

Τι ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης

Είναι χαρακτηριστικό πως για περίπου 11 λεπτά, στην αρχή της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης, ανέλυσε τι ακριβώς έχει συμβεί και εμφανώς σοκαρισμένος, στεναχωρημένος και θυμωμένος ανακοίνωσε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δε θα είναι στο εξής μέλος της ομάδας.

«Είναι μια πάρα πολύ παράξενη μέρα για το Ράδιο Αρβύλα, μία από τις πιο δύσκολες, δυσάρεστες που έχουμε βιώσει. Το Ράδιο Αρβύλα είναι αγάπη, επικοινωνία, ανθρωπιά και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση, είμαστε όλοι σε σύγχυση», ξεκίνησε ο Αντώνης Κανάκης, πριν ανακοινώσει το διαζύγιο του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τους Ράδιο Αρβύλα.

Χρειάστηκα ώρες για να διαχειριστώ αυτό που έγινε. Επικοινώνησα με τον Στάθη να του ανακοινώσω την απόφαση όλων μας πως διακόπτουμε τη συνεργασία και πως δεν μπορεί να είναι κομμάτι τον Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τη λύπη και τον θυμό μου για το γεγονός ότι υπήρχε μία τόσο σοβαρή υπόθεση και δεν μας ενημέρωσε από την αρχή για κάτι που μας αφορά όλους. Είμαστε σε μία θέση που θέλουμε να εκφράσουμε τη λύπη μας στην κοπέλα γι' αυτό που βίωσε. Ευτυχώς στην εποχή μας αρχίζουμε ως άνθρωποι αυτά να τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά. Έχουμε τεράστια λύπη για τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια και μπήκε στη διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο. Η ουσία είναι ότι ενημερώνουμε και εσάς πλέον ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι στο Ράδιο Αρβύλα. Σήμερα υπήρχανε διάφορες συμβουλές, παροτρύνσεις, να γράψουμε ανακοίνωση. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Για εμάς το θέμα είναι ηθικό και ανθρώπινο. Νιώθουμε πληγωμένοι. Δεν ξέρω πως θα γίνει τώρα, το Ράδιο Αρβύλα είναι μια εκπομπή ψυχολογίας».

Στη συνέχεια τα μέλη του Ράδιο Αρβύλα προσπάθησαν να κάνουν την εκπομπή, ωστόσο, λίγο πριν το τέλος, ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε και έριξε τη «βόμβα» που επί της ουσίας θέτει υπό αμφισβήτηση το μέλλον της εκπομπής! «Αυτό που δεν έχει ληφθεί ακόμα ως απόφαση, γιατί δεν είναι θέμα μόνο απόφασης, αλλά και αν είναι εφικτό, είναι το τι θα κάνουμε αύριο. Ή θα βρούμε τον τρόπο να βγούμε κανονικά, ή εγώ προσωπικά τουλάχιστον άλλη τέτοια εκπομπή δεν μπορώ να ξαναπαρουσιάσω και δεν έχω και καμία διάθεση να την υποστηρίξω. Στο Ράδιο Αρβύλα ερχόμαστε και θέλουμε να βγαίνουμε χαρούμενοι» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Αναλυτικά η καταγγελία, όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο:

«Ακολουθεί η καταγγελία μιας κοπέλας, που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό της περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε. Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση εκείνος την προσέγγισε ερωτικά με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα από το χωρισμό τους ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση τον τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν τρία βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου στις 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο ένα βίντεο με την κοπέλα.

Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε την σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόννησο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση της κατηγορίας εις βάρους του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Επιπλέον σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει έως σήμερα. Ύστερα από ένα χρόνο μετά τη μήνυση επικοινώνησε μαζί της, εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει την μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να την βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι θα ήθελε να την παντρευτεί.

Εν τέλει σε μια δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μια κοπέλα που γνώρισε πριν από 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μια υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη, ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από την δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και τρία χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

Τι λέει ο ακτιβιστής που δημοσιοποίησε την ιστορία για τον συμπαρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα»

Ο άνθρωπος που δημοσιοποίησε την υπόθεση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, είναι ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του reader.gr, ο κ. Γκιώνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε ότι ο Παναγιωτόπουλος διέρρευσε προσωπικά βίντεο με πρώην σύντροφό του χωρίς να το γνωρίζει η ίδια και ύστερα από την τεράστια έκταση που πήρε το θέμα, ευχαρίστησε τον κόσμο που το μοιράστηκε κι έφτασε να γίνει πρώτο θέμα στην επικαιρότητα.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή του ANT1, «Ράδιο Αρβύλα» ο Ηλίας Γκιώνης έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του: «Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα. Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως κι έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων. Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές.

Και επειδή η κοπέλα είχε επικοινωνήσει με δημοσιογράφους πριν το βγάλουμε εδώ και δεν βρήκε επιθυμητό αποτέλεσμα. Ας πούμε κάπου εδώ ότι εμείς σαν κοινό έχουμε δύναμη και ναι μπορούμε να βγάζουμε τις ειδήσεις σαν πρώτες πηγές μόνα μας και μετά να επιλέγουμε πώς θα φύγουν σε άλλα Μέσα. Αυτά από εμένα προς το παρόν»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια