Γιώργος Τράγκας: Έχασε τη «μάχη» με τον κορωνοϊό ο δημοσιογράφος

Ελλάδα
Γιώργος Τράγκας: Έχασε τη «μάχη» με τον κορωνοϊό ο δημοσιογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Τράγκας, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με κορωνοϊό

Κατέληξε σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, γύρω τις 03:00 ο δημοσιογράφος, εκδότης και ιδρυτής του πολιτικού κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» Γιώργος Τράγκας, που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με την Covid-19 στο ΓΝ Σωτηρία.

Ανακοίνωση τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο αναφέρει:

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, επικεφαλής του κινήματος 'Ελεύθεροι Άνθρωποι' σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου 'Η ΣΩΤΗΡΙΑ' ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος είχε διασωληνωθεί, τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου, και νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Ο Γιώργος Τράγκας μέχρι και την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, συνέχιζε να υποστηρίζεται αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου χωρίς όμως να χρειαζόταν διασωλήνωση.

Συγκεκριμένα, λάμβανε εναλλάξ οξυγόνο είτε μέσω της συσκευής high flow oxygen therapy είτε μέσω της συσκευής bipap, που χορηγουν οξυγόνο υπό μεγάλη πίεση.

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Τράγκας ήταν ανεμβολίαστος και είχε το υποκείμενο νόσημα του σακχαρώδη διαβήτη.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

(φωτογραφία: Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News