Ελλάδα

Συγκινεί η πρώτη δασκάλα του Νίκου Ανδρουλάκη (βίντεο)

Η Ελένη Σαατσάκη, συγκινημένη για τον παλιό της μαθητή επισήμανε «Έχει λόγο με ντομπροσύνη, έχει ρωμαλέο ελληνικό λόγο αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ συγκροτημένος και ενωτικός»

Για τις αναμνήσεις που έχει απο τον νέο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, Νίκο ανδρουλάκη, μίλησε η πρώτη του δασκάλα στην ΕΡΤ. Η Ελένη Σαατσάκη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην μαθητή της, τόνισε ότι «Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, με φοβερές νοηικές ικανότητες αλλά και εκπληκτικό ήθος. Ένα πολύ συνεργάσιμο παιδί, που σεβόταν πολύ τους δασκάλους του».

Η Ελένη Σαατσάκη, συγκινημένη για τον παλιό της μαθητή επισήμανε «Έχει λόγο με ντομπροσύνη, έχει ρωμαλέο ελληνικό λόγο αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ συγκροτημένος και ενωτικός».

Η κα Σαατσάκη, η οποία ήταν για 35 χρόνια εκπαδευτικός και είχε ως μαθητή της τον Νίκο Ανδρουλάκη για την 1η, 2η και 3η τάξη του δημοτικού, ανέφερε ότι «στα 35 χρόνια της υπηρεσίας μου σπανιότατα συνάντησα μαθητή με τις ικανότητες του Νίκου Ανδρουλάκη και το ήθος του. Εάν δεν με είχε σημαδέψει δεν θα τον θυμόμουν».

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια