Κακοκαιρία: Αυτή είναι η 55χρονη παιδίατρος που έχασε τη ζωή της

Ελλάδα
Κακοκαιρία: Αυτή είναι η 55χρονη παιδίατρος που έχασε τη ζωή της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου στην Σκοτίνα Πιερίας, καθώς μια γυναίκα 55 ετών παρασύρθηκε από ρέμα και ανασύρθηκε νεκρή

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα 55 ετών, το μεσημέρι της Κυριακής, 12 Δεκεμβρίου στην Σκοτίνα Πιερίας, εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει τα τελευταία 24ωρα, σχεδόν ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε 1,5 χλμ. μακρύτερα από το αυτοκίνητό της, ανασύρθηκε από ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, την ζωή της έχασε η Παρασκευή Καραγιάννη, πολύ γνωστή παιδίατρος της Κατερίνης, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά της αλλά και στους αμέτρητους γονείς που την εμπιστεύονταν εδώ και χρόνια για τα παιδιά τους…

Το πρωί της Κυριακής, 12.12.2021, ανασύρθηκε το πτώμα της 1,5 χλμ. μακριά από το αυτοκίνητό της στην Πιερία. Κλιμάκια της Πυροσβεστικής εντόπισαν το όχημά της στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας.

Σύμφωνα με το pierianews.gr, τα ορμητικά νερά του ρέματος της Ζλιάνας παρέσυραν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου και έκτοτε η γυναίκα αγνοούνταν…

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Δύσκολες στιγμές ζουν και οι κάτοικοι στο χωριό Κόμμα της Λαμίας αλλά και αυτοί που είχαν σπίτια στις παρυφές νότια της πόλης κοντά στο αεροδρόμιο. Από τις 5:00 το πρωί σήμανε συναγερμός καθώς «φούσκωσαν» τα νερά του Σπερχειού και άρχισαν να μπαίνουν μέσα στα σπίτια και σε ορισμένες περιπτώσεις τα νερά έφτασαν σε ύψος πάνω από ένα μέτρο.

Στο χωριό Κόμμα χτυπούσαν οι καμπάνες και οι άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας μαζί με τους αντιδημάρχους και το δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο ζητούσαν από τους κατοίκους να παραμείνουν σε ασφαλή σημεία ενώ την ίδια στιγμή χωματουργικά μηχανήματα του Δήμου ξεκινούσαν απεγκλωβισμούς για να συγκεντρώσουν τους κατοίκους στο δημοτικό σχολείο του χωριού.

Περισσότερα από 30 σπίτια μέσα στο χωριό Κόμμα έχουν πλημμυρίσει καθώς μέχρι τις 8:00 το πρωί η στάθμη των νερών συνεχώς αυξάνει.

Παράλληλα περίπου 25 σπίτια που βρίσκονται στις παρυφές στο νότιο τμήμα της πόλης της Λαμίας κοντά στο αεροδρόμιο μαζί με αναρίθμητες επαγγελματικές εγκαταστάσεις έχουν κυριολεκτικά παραδοθεί στα νερά και οι άνθρωποι που ήταν εκεί εξέπεμπαν SOS από τις 6:00 το πρωί.

Στην Αιτωλοακαρνανία ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για αυτοψία στις περιοχές που έπληξε η κακοκαιρία

Στην Αιτωλοακαρνανία μετέβησαν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου για να πραγματοποιήσουν αυτοψία στις περιοχές που έπληξε η κακοκαιρία και να συναντηθουν με φορείς για την αποτίμηση της κατάστασης.

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News