Παπανδρέου στην ΚΡΗΤΗ TV: Στόχος η ενδυνάμωση της παράταξης

Κρήτη
Παπανδρέου στην ΚΡΗΤΗ TV: Στόχος η ενδυνάμωση της παράταξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Παπανδρέου δεν έκρυψε την πικρία του, αναφορικά με τα εκλογικά αποτελέσματα στην Κρήτη, με τον ίδιο να σημειώνει πως οπωσδήποτε η καταγωγή του συνυποψήφιου του Νίκου Ανδρουλάκη, έπαιξε το ρόλο της

Με αφορμή την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής, 12 Δεκεμβρίου, ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ, Γεώργιος Α. Παπανδρέου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, σημειώνοντας πως κατάφερε να βρεθεί στην δεύτερη θέση, παρά το γεγονός του ότι η υποψηφιότητα του γνωστοποιήθηκε μόλις 34 μέρες πριν τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Παρά την γενικότερη ικανοποίηση του πρώην πρωθυπουργό σχετικά με τα όσα έδειξαν οι πρώτες κάλπες, ο κ. Παπανδρέου δεν έκρυψε την πικρία του, αναφορικά με τα εκλογικά αποτελέσματα στην Κρήτη, με τον ίδιο να σημειώνει πως οπωσδήποτε η καταγωγή του συνυποψήφιου του Νίκου Ανδρουλάκη, έπαιξε το ρόλο της. Αναφερόμενος στο νησί ο Γιώργος Παπανδρέου εξήγησε πως τόσο εκείνος, όσο και ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου πάντοτε πολεμούσαν για τα δίκια και τα συμφέροντα της Κρήτης, με τον υποψήφιο ηγέτη του ΚΙΝΑΛ να επισημαίνει ότι αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Σχετικά με τον β’ γύρο των εκλογών, ο κ. Παπανδρέου εξήγησε πως όλα ξεκινάνε από το μηδέν, υπενθυμίζοντας στα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΑΛ ότι στόχος είναι η δημιουργία μιας νέας παράταξης η οποία θα σπάσει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ και θα οδηγήσει τη χώρα σε μια νέα ημέρα.

Αναφορικά με το «έντονο» ύφος των τοποθετήσεων του το τελευταίο διάστημα, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε πως δεν υπάρχει τίποτε το προσωπικό με τον συνυποψήφιο του, υπογραμμίζοντας παρόλα το ζήτημα του «κενού» που θα υπάρχει, σε περίπτωση που ο Νίκος Ανδρουλάκης εκλεγεί πρόεδρος της παράταξης. Η ιδιότητα του ευρωβουλευτή είναι τέτοια που δεν θα επιτρέπει στον κ. Ανδρουλάκη να βρίσκεται στην Βουλή να εκπροσωπεί την παράταξη, εξήγησε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ιστορική ευκαιρία, χαρακτήρισε ο ίδιος την τρέχουσα συγκυρία για την παράταξη του ΚΙΝΑΛ, αναφέροντας πως οι ψηφοφόροι πρέπει να επιλέξουν με μόνο γνώμονα το καλό και την ενδυνάμωση της παράταξης.

(φωτογραφία intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News