Γιώργος Τράγκας: Εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

Ελλάδα
Γιώργος Τράγκας: Εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή η κατάσταση της υγείας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμη και σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος προσβλήθηκε από κορωνοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»

Κρίσιμη και σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος προσβλήθηκε από κορωνοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» .

Ο Γιώργος Τράγκας χρειάστηκε να διασωληνωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (10.12.2021) διότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται εδώ και έξι ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει πως νοσεί από τις 30 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο εκπρόσωπός Τύπου των «Ελεύθερων Ανθρώπων» Πάρις Κουρτζίδης: «Η κατάσταση της υγείας του προέδρου Γιώργου Τράγκα κρίνεται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή. Το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για την όποια εξέλιξη. Το οξυγόνο του έχει επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ο Γιώργος το παλεύει σκληρά και δυνατά. Είναι μεγάλος μαχητής!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News