Επέτειος Γρηγορόπουλου: Μαθητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα για τα 13 χρόνια δολοφονίας του

Ελλάδα
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Μαθητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα για τα 13 χρόνια δολοφονίας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κεντρικό σύνθημα «το κίνημα θα πει την τελευταία λέξη, αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη», μαθητές και φοιτητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και πρόκειται να κατευθυνθούν προς τη Βουλή

Μαθητική και φοιτητική πορεία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Με κεντρικό σύνθημα «το κίνημα θα πει την τελευταία λέξη, αυτές οι μέρες είναι της Αλέξης», μαθητές και φοιτητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και πρόκειται να κατευθυνθούν προς τη Βουλή.

Σημειώνεται, ότι με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας κλειστός είναι από τις 10:30 ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο», λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πορεία και στην Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση στην Καμάρα και πορεία πραγματοποίησαν, το μεσημέρι, φοιτητές, μαθητές, με αφορμή τα δεκατρία χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας και κατευθύνθηκαν από την Εγνατία και την οδό Ίωνος Δραγούμη, στην οδό Αγίου Δημητρίου, πέρασαν μπροστά από το ΥΜΑΘ και κατέβηκαν από την οδό Ιασωνίδου στην Καμάρα, ενώ ένα τμήμα της πορείας συνέχισε και ολοκλήρωσε τη διαμαρτυρία μπροστά στο μπλόκο της αστυνομίας, στο Συντριβάνι.

Για το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί δύο συγκεντρώσεις, η μία στην Καμάρα, στις 5μμ, και η άλλη μία ώρα αργότερα στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News