Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Τσαντίστηκα και την έπνιξα», δήλωσε ο συζυγοκτόνος

Ελλάδα
Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Τσαντίστηκα και την έπνιξα», δήλωσε ο συζυγοκτόνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Αρχές εξετάζουν τα κίνητρα του γυναικοκτόνου, μεταξύ των οποίων είναι και η ζήλια, με τον ίδιο να αναφέρει πως «τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα»

Ο 40χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, τηλεφώνησε αργά χθες το βράδυ της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε πως δολοφόνησε την 36χρονη σύζυγό του κατά τη διάρκεια καβγά και στη συνέχεια παραδόθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ομολογία του συζυγοκτόνου, αστυνομικοί από το οικείο τμήμα έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού και ζευγαριού διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της.

Ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την διακόμισε στο νοσοκομείο, όμως για την 36χρονη γυναίκα ήταν ήδη αργά, καθώς οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Οι Αρχές εξετάζουν τα κίνητρα του γυναικοκτόνου, μεταξύ των οποίων είναι και η ζήλια, με τον ίδιο να αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, πως «τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα».

Ο 40χρονος ζούσε τα τελευταία χρόνια στο χωριό Βλαχιώτη με την οικογένειά του, ασχολούνταν με τις γεωργικές εργασίες και δεν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές. Σημειώνεται ότι τα παιδιά του ζευγαριού ήδη βρίσκονται σε χέρια συγγενών.

Η 15η γυναικοκτονία στην Ελλάδα

Πρόκειται για την 15η γυναικοκτονία που καταγράφεται στην Ελλάδα το 2021.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ένας 49χρονος στη Θεσσαλονίκη, είχε δολοφονήσει την 48χρονη γυναίκα του με 23 μαχαιριές στο σπίτι τους στην Πολίχνη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

(φωτογραφία: pexels)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News