Στη φυλακή 3 από τους κατηγορούμενους για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Ελλάδα
Στη φυλακή 3 από τους κατηγορούμενους για πλαστογραφία πιστοποιητικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι 3 κατηγορούμενοι, μέλη πολυάριθμου κυκλώματος πλαστών πιστοποιητικών, οδηγούνται στη φυλακή, έπειτα από πολύωρη απολογία

Στη φυλακή οι 3 εκ των 13 κατηγορουμένων που κατηγορούνται για παροχή πλαστών εγγράφων σε αλλοδαπούς και ποινικούς, μετά από την χθεσινή τους απολογία στην Ανακρίτρια Διαφθοράς, που κράτησε έως αργά το βράδυ.

Μετά από απολογητική διαδικασία που ξεπέρασε τις δώδεκα ώρες, η δικαστική λειτουργός και ο Εισαγγελέας έκριναν ότι τρεις από την πρώτη ομάδα των κατηγορουμένων που απολογήθηκαν για σωρεία κατηγοριών, πρέπει να προφυλακιστούν.

Πρόκειται για μία αστυνομικό, μία δημοτική υπάλληλο που υπηρετούσε στο Ληξιαρχείο καθώς και έναν αλλοδαπό, Αλβανικής καταγωγής ο οποίος σύμφωνα με την ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την δράση της εγκληματικής ομάδας, είχε κεντρικό ρόλο στην δομή του κυκλώματος.

Οι υπόλοιποι δέκα κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν χθες αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Οι απολογίες των υπόλοιπων επτά κατηγορουμένων που έχουν συλληφθεί για την μεγάλη υπόθεση , στην οποία εμπλέκονται αρκετοί αστυνομικοί, συνεχίζονται σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας, ενώ η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται από τις διωκτικές αρχές.

Φωτογραφία από: pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News