Καθηγητής ΕΠΑΛ ξυλοκόπησε μαθήτρια - Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Ελλάδα
Καθηγητής ΕΠΑΛ ξυλοκόπησε μαθήτρια - Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποτυγχάνοντας να επιτεθούν στον καθηγητή οι συμμαθητές της άτυχης κοπέλας, έβαλαν στο στόχαστρο το αυτοκίνητο του καθηγητή, το οποίο έσπασαν και αναποδογύρισαν

Σοκαριστικές εικόνες από ΕΠΑΛ της Αττικής, καθώς βίντεο καταγράφει καθηγητή να ξυλοκοπεί μαθήτρια μέσα σε σχολική τάξη.

Όπως δείχνει το βίντεο που τράβηξε μαθητής μέσα στην αίθουσα, την στιγμή του περιστατικού, ο εκπαιδευτικός χτύπησε την 16χρονη κοπέλα δύο φορές, εν αρχής με ένα χαστούκι και κατόπιν τραβώντας της τα μαλλιά. Όταν η μαθήτρια βρέθηκε στο πάτωμα, ο μαινόμενος καθηγητής της κατάφερε ακόμη ένα χτύπημα.

Οι συμμαθητές της νεαρής κοπέλας έσπευσαν να την τραβήξουν από τα χέρια του καθηγητή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «T-LIVE», το περιστατικό ακολούθησε αναβρασμός στο σχολείο, με τους καθηγητές να προσπαθούν να βάλουν τον συνάδελφο τους σε αίθουσα, ώστε να τον γλιτώσουν από τους εξοργισμένους μαθητές.

Αποτυγχάνοντας να επιτεθούν στον καθηγητή οι συμμαθητές της άτυχης κοπέλας, έβαλαν στο στόχαστρο το αυτοκίνητο του καθηγητή, το οποίο έσπασαν και αναποδογύρισαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο καθηγητής φυγαδεύτηκε από την «πίσω πόρτα», ενώ ακολούθησε η σύλληψη του με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Όπως δήλωσε η νεαρή μαθήτρια, της επίθεσης προηγήθηκε λεκτική αντιπαράθεση με τον καθηγητή, με αφορμή το σβήσιμο μιας απουσίας.

Όπως η ίδια κατήγγειλε, ο καθηγητής επανειλημμένα της έβαζε απουσίες άνευ αιτίας.

Ήδη έχει ενημερωθεί το υπουργείο Υγείας, ενώ άμεση ήταν η ενημέρωση και του προϊστάμενου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με απόφαση του τελευταίου την απομάκρυνση του καθηγητή από τα καθήκοντά του. Αναμένεται να υπάρξουν το ερχόμενο διάστημα οι ανάλογες διοικητικές κυρώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News