Ελλάδα

Επανήλθε μετά από περίπου μία ώρα η πλατφόρμα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης

Στην πλατφόρμα e-prescription.gr πραγματοποιείται η εκτέλεση συνταγής από τον φαρμακοποιό, η άυλη συνταγογράφηση φαρμάκων, θεραπευτικών πράξεων και εξετάσεων, όπως τα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό

Σε αναστάτωση βρέθηκαν γιατροί και φαρμακοποιοί για περίπου μία ώρα, καθώς «έπεσε» το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Χρήστες της πλατφόρμας ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, αντιμετώπισαν, για περισσότερο από μία ώρα, το απόγευμα της Πέμπτης, 2 Δεκεμβρίου 2021, προβλήματα πρόσβασης στη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Σημειώνεται πως στην πλατφόρμα e-prescription.gr πραγματοποιείται η εκτέλεση συνταγής από τον φαρμακοποιό με τον κωδικό που έχει αποσταλεί από το γιατρό στον ασθενή, η άυλη συνταγογράφηση φαρμάκων, θεραπευτικών πράξεων και εξετάσεων, όπως τα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό.

«Για τεχνικούς λόγους, η εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης θα είναι διαθέσιμη στις 17:30, και η πρόσβαση θα είναι περιορισμένη στην Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια