ΚΙΝΑΛ: Το debate των πέντε εκ των έξι υποψηφίων

Ελλάδα
ΚΙΝΑΛ: Το debate των πέντε εκ των έξι υποψηφίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τηλεμαχία συμμετείχαν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος και Παύλος Χρηστίδης

Απουσία του Γιώργου Παπανδρέου, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και μεταδόθηκε από την ΕΡΤ το debate των υπόλοιπων πέντε υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ., μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Στην τηλεμαχία της ΕΡΤ συμμετείχαν οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος και Παύλος Χρηστίδης. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος αρνήθηκε να μετάσχει με τους όρους που διεξάγεται, λίγο νωρίτερα έκανε διάλογο με νέους στον πολυχώρο «Ρομάντσο».

Τον γενικό συντονισμό του ντιμπέιτ είχε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ανδριάνα Παρασκευοπούλου, ενώ συμμετείχαν τρεις μόνο δημοσιογράφοι: Ο Γιώργος Κουβαράς από το Action24, ο Τάσος Παππάς από την «Εφημερίδα των Συντακτών» και ο Παύλος Τσίμας από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από συγκεκριμένους άξονες και προσυμφωνημένες ενότητες.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο όραμά του για ένα κόμμα με πρόγραμμα και στρατηγικό σχέδιο που θα αντιμετωπίζει άμεσα τις όποιες κρίσεις.

Ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε ότι την ευθύνη τού να ηγηθεί κανείς σε οποιαδήποτε κρίση την έχει εκείνος ο οποίος πρέπει να δίνει το σωστό παράδειγμα, να κρατά τον ελληνικό λαό ενωμένο. Ο Χάρης Καστανίδης ανέφερε ότι επείγει να επανέλθουν ορισμένες σοσιαλδημοκρατικές αρχές.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, χαρακτηρίζοντάς την άτολμη.

Σε ερώτηση για το ποια κυβέρνηση αντιμετώπισε καλύτερα τις κρίσεις με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη η χώρα, κλήθηκε να απαντήσει ο Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος τόνισε πως τη χώρα στην κρίση έβαλε, χωρίς αμφιβολία, η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News