Βαρβάρα Φασόη: Το μήνυμα της πρωταθλήτριας στην ποδηλασία για την οδική συμπεριφορά (βίντεο)

Κρήτη
Βαρβάρα Φασόη: Το μήνυμα της πρωταθλήτριας στην ποδηλασία για την οδική συμπεριφορά (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H πρωταθλήτρια ποδηλασίας, Βαρβάρα Φασόη, στέλνει μήνυμα οδικής ασφάλειας τόσο στους οδηγούς όσο και στους ποδηλάτες

Από την Αθήνα, η πρωταθλήτρια ποδηλασίας Βαρβάρα Φασόη, στέλνει μήνυμα οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς τόσο στους οδηγούς, όσο και στους ποδηλάτες. Καλεσμένη στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», η Βαρβάρα ερωτηθείσα  πώς αντιλαμβάνονται οι οδηγοί της Αθήνας τους ποδηλάτες, απάντησε ότι «η οδική συμπεριφορά των Ελλήνων δεν έχει καμία σχέση με αυτή της Ευρώπης. Φυσικά παντού υπάρχουν αυτοί που δεν είναι σωστοί, αλλά το επίπεδο είναι τελείως διαφορετικό στο μεγαλύτερο ποσοστό».

Σχετικά με τον θάνατο της ποδηλάτισσας Δήμητρας στη Θεσσαλονίκη, η Βαρβάρα δήλωσε πως είχε συγκλονιστεί από τον άδικο χαμό της, «Τη Δήμητρα την είχα γνωρίσει προσωπικά σε έναν αγώνα που είχε έρθει, και τρελάθηκα όταν το άκουσα, όλοι σοκαριστήκαμε, ήταν άδικος ο χαμός της».

Με αφορμή αυτό, η Βαρβάρα Φασόη αναφέρθηκε στους κινδύνους που «καραδοκούν» στην άσφαλτο. «Βρίσκομαι στο δρόμο με το ποδήλατο από 14χρονών και όλα αυτά τα χρόνια κάθε μέρα βλέπω όλη αυτή την επικινδυνότητα και όλους αυτούς τους οδηγούς που δεν σέβονται καθόλου τους ποδηλάτες».

Επιπλέον, η  πρωταθλήτρια ποδηλασίας Βαρβάρα Φασόη, έστειλε ένα μήνυμα προς όλους τους ποδηλάτες και κυρίως τους ερασιτέχνες που κυκλοφορούν στους δρόμους. Ανέφερε «Το μήνυμα μου είναι να έχουν πάντα κράνος, σώζει ζωές, από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε και εμείς προσεκτικοί στο κομμάτι της οδικής συμπεριφοράς, ακολουθούμε το κώδικα οδικής κυκλοφορίας».

Κλείνοντας, η Βαρβάρα Φασόη έκανε έκκληση στους οδηγούς να προσέχουν κατά την οδήγηση τους τους ποδηλάτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News