Τραγωδία στο Κερατσίνι: Έσπρωχναν με το πόδι την 8χρονη για να δουν αν ζει (βίντεο)

Ελλάδα
Τραγωδία στο Κερατσίνι: Έσπρωχναν με το πόδι την 8χρονη για να δουν αν ζει (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικό βίντεο ήρθε στην δημοσιότητα με τον θάνατο της 8χρονης στο Κερατσίνι – Περαστικοί την έσπρωχναν με το πόδι για να δουν αν είναι ζωντανή

Συγκλονίζει το βίντεο από το εργοστάσιο στο Κερατσίνι, με το 8χρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του αφού παρασύρθηκε από καγκελόπορτα εργοστασίου. Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε από το STAR, το παιδί κείτεται για μια ώρα στη πόρτα του εργοστασίου, ενώ αρκετοί πέρασαν από δίπλα του αγνοώντας το.

Το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, η 8χρονη Όλγα εγκλωβίστηκε από την βαριά πόρτα του εργοστασίου, νομίζοντας πως λειτουργεί με φωτοκύτταρο. Το κοριτσάκι, παρασύρθηκε από την καγκελόπορτα και πάλευε να ζήσει. Όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε, εργάτες περνούσαν δίπλα από την μικρή Όλγα και έφευγαν, το ίδιο και αυτοκίνητα που σταματούσαν για δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αποχωρούσαν.

Σοκάρει το γεγονός ότι, ένας υπάλληλος όπως φαίνεται στο βίντεο την πλησιάζει και τη σκουντάει με το πόδι του, ενώ μιλούσε στο κινητό και φαινόταν σαν να περιγράφει σε κάποιον το θέαμα που έχει μπροστά του. Λίγα λεπτά αργότερα η πόρτα ανοίγει και η 8χρονη σωριάζεται στο έδαφος. Πέρασε ένα ολόκληρο λεπτό για να πάει κάποιος προς το μέρος του κοριτσιού. Δύο εργαζόμενοι τη πλησιάζουν δειλά -δειλά, στέκονταν από πάνω της με ένα φακό και στη συνέχεια έκαναν μερικά βήματα πίσω. Μίλησαν μεταξύ τους και έφυγαν, με την οκτάχρονη παρέμεινε στο έδαφος αβοήθητη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News