Ελλάδα

Άλιμος: Παιδιά δημοτικού έκαναν μάθημα στο κρύο – Ο διευθυντής αρνούνταν να ανάψει τη θέρμανση

Ο διευθυντής του δημοτικού δεν άναβε τη θέρμανση καθώς «είναι "προσβλητικό" και "μειωτικό" για έναν διευθυντή να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου»

Εντύπωση προκαλεί ένα γεγονός που γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης σε δημοτικό σχολείο της περιοχής του, καθώς παιδιά έκαναν μάθημα χωρίς θέρμανση, με τον διευθυντή του σχολείου να αρνείται να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα γιατί το θεωρούσε «προσβλητικό».

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος στο βίντεο, ο διευθυντής του δημοτικού, δεν είχε ανάψει τη θέρμανση καθώς «είναι "προσβλητικό" και "μειωτικό" για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου».

Ο κ. Κονδύλης δηλώνει έκπληκτος από το περιστατικό, δηλώνοντας πως «δεν έχει ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως, δυστυχώς και αυτό... Διαπιστώνοντας σήμερα ποιά είναι η κατάσταση, ο Δήμος μας παρενέβη, άναψε την θέρμανση και το σχολείο αύριο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές».

Όπως αναφέρει στο βίντεο, η δημαρχιακή αρχή θα προσφύγει στον αρμόδιο εισαγγελέα «για την αθλιότητα που διαπράχθηκε, να ταλαιπωρούνται τα παιδιά, και να ταλαιπωρείται η λειτουργία της σχολικής μονάδας μέσα σε αντικανονικές συνθήκες χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος».

Παράλληλα ο κ. Κονδύλης σημειώνει πως καλεί την υπουργό Παιδείας να ελέγξει τον συγκεκριμένο διευθυντή.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια