Το μνημόσυνο και η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά - Η ανάρτηση του Βασίλη Κεγκέρογλου

Ελλάδα
Το μνημόσυνο και η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά - Η ανάρτηση του Βασίλη Κεγκέρογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια ανάρτηση όλο νόημα για την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά προχώρησε ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Σε μια ανάρτηση για την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά και του ρόλου που ο ίδιος διαδραματίζει στο ΚΙΝ.ΑΛ. προχώρησε ο βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, ανακοινώνοντας αφενός την τέλεση του 40ήμερου μνημοσύνου της αείμνηστης προέδρου, αλλά και την παρουσίαση της αναμορφωμένης πρόσοψης των κεντρικών γραφείων του ΚΙΝ.ΑΛ.

Μάλιστα, η ανάρτηση συνοδεύεται και από μια φωτογραφία με μοντάζ διαλόγων μεταξύ του Βασίλη Κεγκέρογλου και της Φώφης Γεννηματά, που δείχνει ότι ακόμη και απούσα η σφραγίδα της στο ΚΙΝ.ΑΛ. παραμένει ανεξίτηλη. Επιπλέον, σκιαγραφεί τη σχέση εμπιστοσύνης που υπήρχε μεταξύ των δύο στα χρόνια συνεργασίας.

Εξάλλου είναι κοινό μυστικό ότι ο Βασίλης Κεγκέρογλου στο άκουσμα του θανάτου της Φώφης Γεννηματά δεν μπορούσε να συγκρατηθεί για μέρες. Πάντως, στη χθεσινή ανάρτησή του σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση του μνημοσύνου αναφέρεται: «Στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.

Αμέσως μετά, στη 1:30 μ.μ. της ίδιας μέρας, θα παρουσιαστεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτηρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά».

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News