Ελλάδα

ΑΣΕΠ: 798 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας που έχει προκηρύξει ο ΑΣΕΠ- Οι προκηρύξεις που βρίσκονται στον «αέρα»

Ως ορίζει ο προγραμματισμός, ο ΑΣΕΠ την τρέχουσα στιγμή «τρέχει» τέσσερις προκηρύξεις, οι οποίες αφορούν 529 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτης, στην ΕΥΑΘ, το Εθνικό Τυπογραφείο, την Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και δύο φορείς του υπουργείου Οικονομικών.

Εκ του συνόλου των προκηρύξεων, οι δύο έχουν δημοσιευθεί για την ώρα στο ΦΕΚ και δέχονται ή αναμένεται να δεχτούν αιτήσεις το επόμενο διάστημα, ενώ οι άλλες δύο έχουν σταλεί προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναμένεται να πάρουν ΦΕΚ τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκήρυξη που αφορά την ΔΕΗ που συνεπάγεται την πρόσληψη 169 ατόμων, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Αναλυτικότερα οι προκηρύξεις:

ΑΣΕΠ 9Κ/2021: 416 θέσεις στο υπ. Προστασίας

Έως και την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην εν λόγω προκήρυξη είναι «ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης» και «ΔΕ Φύλαξης», ενώ οι υποψήφιοι θα υποβληθούν διαδοχικά σε Υγειονομικές εξετάσεις και σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

ΑΣΕΠ 10Κ/2021: 48 θέσεις στην ΕΥΑΘ

Εκδόθηκε η προκήρυξη 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 48 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ Α.Ε.).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, ενώ λήγει την  Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, και ώρα 14:00.

ΑΣΕΠ 11K/2021: Η προκήρυξη για Εθνικό Τυπογραφείο - Τράπεζα της Ελλάδος

Στο Εθνικό Τυπογραφείο έχει αποσταλεί για δημοσίευση η 11K/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 50 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης) και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

ΑΣΕΠ 7Ε/2021: Επιστημονικό προσωπικό στο υπ. Οικονομικών

Παράλληλα, στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση βρίσκεται και η 7Ε/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση συνολικά 15 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής (ΓΛΚ) και στη Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας (υπουργείο Οικονομικών) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν γνωστικά αντικείμενα των κλάδων: Οικονομικών Σπουδών, Νομικής, Στατιστικής, Μαθηματικών, Διεθνών Σχέσεων, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Πληροφορικής.

ΔΕΗ: 169 προσλήψεις αορίστου χρόνου

Σε εξέλιξη, μέχρι την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, θα βρίσκεται η μεγάλη προκήρυξη 1/2021 της ΔΕΗ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 169 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Να σημειωθεί ότι οι προκηρυσσόμενες θέσεις εργασίας στη νέα προκήρυξη της ΔΕΗ κατανέμονται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, ανοικτές θέσεις θα υπάρχουν στην Αττική, την Εύβοια, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την Θεσσαλία, την Μακεδονία, την Θράκη καθώς σε διάφορα νησιά, συμπεριλαμβανομένης και της Κρήτης.

(φωτογραφία intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια