Ελλάδα

Ρέμος: Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα εξαιρετικό παιδί

«Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή. Δεν είναι όμως μόνο το τραγούδι και η υποκριτική.» πρόσθεσε ο τραγουδιστής

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Αντώνης Ρέμος για τον κατηγορούμενο για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού Πέτρο Φιλιππίδη.

 «Εγώ δεν ξέρω. Η προσωπική μου άποψη άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή. Δεν είναι όμως μόνο το τραγούδι και η υποκριτική.»  τόνισε ο λαϊκός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN TV.

 Παράλληλα, ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος, είπε:

"Αυτό το πράγμα με στεναχωρεί  και με χαροποιεί ταυτόχρονα. Με χαροποιεί γιατί από όπου και αν προέρχεται μια κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα και με στεναχωρεί που ένας εξ αυτών είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου. Αναφέρομαι στον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του. Καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, υπάρχει ήδη καταδίκη πριν γίνει καν η δίκη, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους από τη στιγμή που παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς".

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια